facebook

Фото дочки Зеленського в школі облетіли мережу, такою її ще не бачили: “кошлатий вигляд…”

Дочка Володимир Зеленський взяла участь в Спортивно-туристичному зльоті

 

Як повідомляє Politeka, фотографії дочки президента Олександри Зеленської опублікували на Facebook-сторінці Новопечерський школи, де вона вчиться.

На сторінці навчального закладу 26 вересня з’явилося повідомлення про спортивно-туристичному зльоті школярів – активному подію, для якого вчителя готують дітям вправи, ігри, квести і випробування.

«Насолоджуватися природою і свіжим повітрям можна не тільки влітку. Щорічно в тиждень, коли світ відзначає День туризму, ми вирушаємо на Спортивно-туристичний зліт – активну подію, для якої вчителі готують для дітей веселі вправи, ігри, квести і випробування, а учні… просто радіють енергійному дню в колі друзів!», – зазначила школа в пості на Фейсбук.

За словами вчителів, найбільше в цей день запам’ятовується відкриття події під державним прапором, обід, який ще смачніше після стрибків і бігу, а в цьому – ще й зустріч з Валерієм Кришень, першим українським Мотомандрівник, який здійснив кругосвітню подорож.

Серед десятків фото, що ілюструють спортивно-розважальний захід, є кілька, на які потрапила дочка Володимира Зеленського. Для зльоту вона вибрала вільний светр з капюшоном кремового відтінку і джинси-бойфренди, які помітно розтягнулися на колінах. Волосся Олександра зібрала акуратно в хвостик.

Джерело.

Close