facebook

Українцям показали, як виглядає Межигір’я після втечі Януковича (фото)

Межигір’я − сьогодні є Національним народним парком України. Воно займає 140 гектарів, і не залишить байдужими любителів флори, фауни, історії та архітектури.

Колишня резиденція Януковича і понині є туристичною родзинкою неподалік від Київського моря, йдеться у сюжеті каналу “Україна”.

Влітку тут працює дитячий табір, де молодше покоління вчиться грати в гольф і долучається до живої природи зовсім поруч зі столицею.

У свята Межигір’я приймає в середньому до 4 тисяч відвідувачів в день. На території є ферма і зоопарк, гараж з ретроавтомобілями і сама резиденція.

У зоопарку живе близько тисячі особин тварин. Переважно, це копитні, і деякі види занесені в Червону книгу України. Також багато представників пернатих, а озера заселені рибами.

Одні з найвідоміших жителів Межигір’я – страуси. Тут живуть південноамериканські, американські та австралійські страуси.

На території парку прямо з рук можна погодувати лебедів, качок та інших птахів. Поряд з відвідувачами безтурботно гуляють плямисті японські олені.

У теплиці на території Межигір’я вирощують все: від помідорів і огірків до лимонів і помідорових дерев.

Музей ретроавтомобілів складається з колекції експрезидента Віктора Януковича. Зараз в гаражі стоїть 44 одиниці раритетної техніки.

Час роботи національного парку для відвідувачів: взимку з 8 до 17, а влітку з 8 до 22. Вартість квитків: 150 грн – дорослий і 150 грн – дитячий.

Обійти за день територію Межигір’я неможливо, тому відвідувачам пропонують авто або велосипеди для пересування.

Джерело.

Close