facebook

До Курської області та Білгородщини увійшли танки ЗСУ: на болотах паніка, йде серйозний прорив

З самого ранку на росії відбуваються просто неймовірні події


Сьогодні, 6 серпня, стався прорив кордону рф – техніку ЗСУ помітили в Курську та Білгороді. Поки рашистські паблики пишуть про атаки на Суджанський та Коренівський райони Курської області.

“ДРГ 100 чоловік”, – в істериці пишуть російські паблики. Пропагандисти заявляють про нібито спробу “прориву” кордону в Курській області – зокрема, повідомляється про бої у напрямку Курилівки та Гончарівки.

Також рашисти повідомляють, що українська ДРГ намагається зайти до Суджі під прикриттям артилерії. На бронетехніці, яка зайшла на територію росії, видно розпізнавальний знак у вигляді трикутника.

кремлівські пропагандони заявили, що бойові дії відбуваються на кількох ділянках кордону. На росії стверджують, що ЗСУ нібито перейшли ділянку кордону малою групою на кілька сотень метрів.

У той же час, росіяни влаштували чергову істерику в Telegram-каналах, закликаючи окупантів продовжувати завдавати ударів по мирному населенню України. Крім того, росіяни здивовані, що росія від кремлівських наративів “Київ за три дні” докотилася до атаки на Курську область.

Джерело.

Close