facebook

Що буде з Telegram: Дурова заарештували, йому світить 20 років

Дурова заарештували, йому світить 20 років
У соціальній мережі блискавично поширилася інформація про арешт Дурова. Також подейкують, що це може вплинути на одну із соціальних мереж, а саме – Telegram.

Так пишуть про це у соціальній мережі:

“Дурова заарештували. Йому загрожує до 20 років. Франція може використати судовий процес над Дуровим, щоб запровадити санкції ЄС проти Telegram”, – журналісти близькі до Єврокомісії.

“Не переживайте. Telegram має затверджений на випадок арешту засновника Павла Дурова план дій”, – джерела з оточення Дурова.

У чому саме полягає цей план, невідомо, проте уточнюється, що компанія поки що зможе продовжити існувати і виконувати свої завдання.

Так от, Дуров це росіянин, якому належить соціальна мережа “ВКонтакте”. До речі, цю соціальну мережу використовують саме на росії, як і інші їхні соцмережі, а в країнах Європи російські соціальні мережі заборонені, вірніше на них накладені санкції, та й взагалі навіщо користуватися соцмережею країни агресора та терориста.

Саме тому й подейкують, що схожа доля може зачепити і месенджер Telegram, оскільки це теж мережа країни терориста, яку, як і інші мережі, створив Дуров.

Джерело.

Close