facebook

Кондратюк назвав українців “зеленою наволоччю”: люди задихнулися від люті

Ігор Кондратюк отримав хвилю хейту за допис у соцмережі


Відомий український продюсер Ігор Кондратюк вирішив нагадати про себе і не знайшов нічого кращого, як почати ображати українців.

У одному з дописів Кондратюк почав розмірковувати над тим, чому судять військового за “удар рашистів по аеродрому Канатове”, та в коментах скотився до образ до всього українського народу. Користувач Twitter обурений висловом Кондратюка розмістив мем та прокоментував:


Ця істота назвала народ України “зелена наволоч” (в коментарі). Я вважаю, що ця істота має бути або депортована, або ліквідована.

Як виявилось, Кондратюк почав дискусію під дописом, і дійсно обізвав українців. Ось що він пише:

Так, я зелену наволоч зовсім не розумію: спочатку хотіли подивитись в очі Х@йлу, а тепер воюють проти нього
– написав Кондратюк.

Скриншот коментарів, twitter

Коментарі не змусили довго чекати. Кондратюка закидали звинуваченнями в розколі суспільства, продажності та нагадали старі “грішки” (фото з Марченко та Медведчуком)

“Тримай себе в руках, коли під час війни висловлюєшся про владу. А слово х**ло в Україні не завуальовується. У тебе чомусь так. Поважаєш недопалка? Продажна шкіра!”, “під ар порохогнійний ти і харчуєшся сивим теплим козинським лайном сидячи на літровій банці з кришкою”, “Ідеш в бан тварь! І не пройде тижня, як Твітер тебе забанити! Бо я знайшла порушення відносно до вимог Твітера!!?”, – написали користувачі Twitter.

“Кондратюка трясе від Зеленського. Але нести таку маячню… Роками дивився в очі Оксані Марченко та своїм російським колегам, а тепер йому не подобається, що Зеленський воює проти путіна? Ігоре, а що, треба було підписати Мінськ і здатися, щоб ти знову лизав Оксану?” – прокоментувала Tamal.

 

Джерело.

Close