facebook

Астролог попередив про серйозні зміни: Не час розслаблятися Україні

Астролог та хіромант Володимир Бадіян розповів, що знає про прийдешнє місячне затемнення.

Перше в цьому році напівтіньове затемнення Місяця відбудеться в травні. Напівтіньове місячне затемнення — це момент, коли на місячний диск падає лише зовнішня тінь Землі, напівтінь. Тобто, це затемнення не повне. Явище триватиме 4 години і 18 хвилин — з 17:14 до 21: 31 за київським часом. Пік затемнення – 20:24. Про це астролог розповів на каналі Мій Світ.

Це затемнення буде сприяти творчій трансформації. Це затемнення за словами Бадіяна, буде давати складнощі. Що досягнути якогось результату, треба буде йти вверх.

Не можна розслаблятися. Для України це затемнення буде в 4 домі. Це те, що стосується землі. Складний період, І прийдеться багато зусиль робити в питаннях землі. Це час для того, аби робити практики для вдосконалень, для підвищень своїх вмінь,
– зазначив астролог.

Астролог зазначив, що це час символізує проблеми, очищення, але в цей час можна відкрити свої здібності. Місяць в Терезах означає зв’язок з сім’єю, і питання карми в сімейних відносинах. Але не тільки, вісь на якій відбувається затемнення, пов’язана з родовими прокляттями, з кармою по роду.

Джерело.

Close