facebook

7 пророцтв Нострадамуса на 2023 рік: Що чекає на Україну та як закінчиться війна

Нострадамус дав сім пророцтв на 2023 рік – докладніше про них у матеріалі УНІАН.

Згідно з прогнозами Нострадамуса, на людство чекає важкий рік. У 2023-му можуть статися кліматичні та соціально-політичні потрясіння – велика війна, глобальне потепління, економічна катастрофа, канібали і “небесний вогонь”, що може знаменувати кінець світу. Через що доведеться пройти та що чекає на Україну в 2023-му згідно цих пророцтв – у матеріалі УНІАН.

Передбачення Нострадамуса №1 – гість із космосу та нездійсненна місія на Марс
Передбачення Нострадамуса №2 – глобальне потепління
Передбачення Нострадамуса №3 – гроші як папір
Передбачення Нострадамуса №4 – вони, роботи
Передбачення Нострадамуса №5 – голод і канібали на планеті
Передбачення Нострадамуса №6 – Антихрист у церкві
Передбачення Нострадамуса № 7 – Україна, велика війна і новий світовий порядок
Раніше ми публікували передбачення Ванги на 2023 рік щодо України.

Мішель де Нотрдам або Нострдам – жив у Франції в XVI столітті. Спочатку займався лікарською справою, хоча і не мав медичної освіти, а у 44 роки відкрив у собі дар провидця. Його передбачення містяться в так званих катренах – чотиривіршах, де зашифровано все, що очікує людство аж до 3797 року. Всього французький провидець залишив 942 катрена. Цікаво, що в них немає дат, але астрологи протягом багатьох років зіставляють різні події в світі і катрени віщуна – це дозволяє досить точно визначати час, про який пише Нострадамус в своїх чотиривіршах. У той же час сам стиль написання пророцтв настільки заплутаний, що один і той же чотиривірш можна інтерпретувати під абсолютно різні події.

Стверджується, що 70% передбачень Нострадамуса збулися з неймовірною точністю. Серед них – смерть короля Генріха II, Французька революція, прихід до влади Адольфа Гітлера, теракти 11 вересня, пандемія Covid. Ось що чекає на нас у 2023 році згідно з пророцтвами французького провісника.

Передбачення Нострадамуса №1 – гість із космосу та нездійсненна місія на Марс
Нострадамус пророкує, що з місією на Марс доведеться почекати. Плани Ілона Маска, який збирається до 2029 року приземлитися на Червоній планеті, будуть зруйновані в 2023 році.

Можливо, це станеться з вини зіткнення Землі з якимось космічним об’єктом. У катренах Нострадамуса згадується падіння “небесного вогню”, яке порушить баланс Землі й навіть може поміняти її орбіту. Можливо, мова йде про астероїд або метеорит. Як наслідок, на планеті почнуть відбуватися масштабні стихійні лиха – землетруси на дні океану призведуть до гігантських цунамі. Англія і південне узбережжя Америки підуть під воду. “Сорок років не побачиш веселки. І 40 років його будуть бачити її кожен день. Суша стане ще сухішою. І тоді будуть великі повені”, – йдеться в катрені ясновидця.

Передбачення Нострадамуса №2 – глобальне потепління
Згідно з передбаченнями Нострадамуса, в 2023-му буде відбуватися подальше підвищення температури і рівня Світового океану, які можуть стати причиною інших катастроф: “Як сонце, голова буде шукати сяюче море: жива риба Чорного моря майже звариться. Коли Родос і Генуя будуть напівголодними, місцеві жителі стануть розрізати один одного”.

Передбачення Нострадамуса №3 – гроші як папір
Світ вже зараз перебуває у стані економічної кризи через наслідки пандемії COVID-19 і російської агресії. Надалі гроші знеціняться ще більше. Нострадамус пише, що в 2023 гроші нічого не коштуватимуть, і люди будуть палити багаття банкнотами. Світ повністю перейде на онлайн-платежі, відмовившись від готівки.

Економічна криза може стати причиною чвар через стрімке зростання цін на продукти харчування в 2023 році – почнуться масові заворушення. Ось що пише Нострадамус: “Рано чи пізно ви побачите великі зміни, страшні жахи і помсту”. На думку експертів, це натяки на можливий бунт бідних проти багатих.

Передбачення Нострадамуса №4 – вони, роботи
Можливо, ми й підлаштувалися б жити без готівки, але тут наспіло ще одне пророцтво. Нострадамус попереджає – у 2023 році можливі проблеми зі штучним інтелектом. Одна зі створених моделей набуде самосвідомості й візьме під контроль всі комп’ютерні системи. У світі, де панує інтернет, цей збій призведе до краху й руйнування звичного способу життя.

Передбачення Нострадамуса №5 – голод і канібали на планеті
Масштабні стихійні лиха, глобальне потепління, криза в економіці призведуть до нестачі продуктів і питної води на планеті. Це змусить людей піти на пошуки кращих місць, але лише збільшить дефіцит їжі та питної води. Люди почнуть вживати відчайдушних заходів, аби вижити, в тому числі вдаючись до канібалізму. Нострадамус описує це так: “Так високо підніметься бушель пшениці, що людина буде їсти свого ближнього”.

Передбачення Нострадамуса №6 – Антихрист у церкві
Церква не зможе зупинити цей процес. У християнському світі відбудеться скандальне потрясіння. Згідно з прогнозом Нострадамуса, папа Франциск стане останнім істинним Папою, а понтифік, який займе його місце, виявиться Антихристом: “В останньому гонінні на Святу Римську Церкву буде Петро Римлянин, який буде пасти своє стадо серед багатьох скорбот, після чого семигорне місто буде зруйноване і страшний Суддя буде судити народи”.

Передбачення Нострадамуса № 7 – Україна, велика війна і новий світовий порядок
Нострадамус пророкує, що війна в Україні може призвести до більшого конфлікту в 2023-му – Третьої світової. “Велика війна”, – називає її ясновидець. “Сім місяців велика війна, люди загинуть через зло. Руан, Евре не повинні впасти перед Королем”, – ці слова Нострадамуса трактують як посилання на війну Росії проти України з переходом у Третю світову. Але є також і припущення, що слова ясновидця можуть відноситися до конфлікту між Китаєм і Тайванем, який загрожує втягнути США в ядерну війну.

Далі Нострадамус натякає на “небесний вогонь на королівській будівлі”. Кажуть, що це пророцтво більш зловісне, ніж підпал “резиденції” на Червоній площі. У Біблії, коли мова йде про Судний день або “кінець часів”, вогонь – це завжди кінець світу. Це може означати, що велика війна закінчиться крахом старої системи влади, а з попелу цивілізації виникне новий світовий порядок – так настане кінець часів, які ми знаємо, й почнеться нова ера.

Вірити чи ні прогнозам Нострадамуса – спірне питання. Як ми вже говорили, 70% пророцтв ясновидця збуваються. Але є ще й інші 30%. Справа в тому, хто і як читає пророцтва ясновиця, а сам їх сенс полягає в тому, щоб мати можливість після події стверджувати, що все це було передбачено. Тобто, передбачення завжди діє тільки заднім числом – ось це і слід пам’ятати. І, звичайно, те, що в наших силах все змінити.

Джерело.

Close