facebook

Чоловіка викрали та закопали жuвцeм у лісі: Тiлo знайшли через декілька днів

Двом фігурантам pагрожує до 15 років позбавлення волі або навіть довічне ув’язнення, ще двом – до трьох років в’язниці.

В Ізмаїлі Одеської області поліцейські викрили групу осіб, які жорстко вбили чоловіка. Вони закопали його живцем у лісі, той задихнувся під землею.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

З прохання допомогти розшукати 36-річного сина, який перестав з’являтися вдома та виходити на зв’язок, до поліції звернулася 54-річна жінка. Правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження та допитали родичів, знайомих, громадян, які знали зниклого та спілкувалися з ним, і встановили події останніх днів його життя.

“Було встановлено, що розшукуваний посварився з 50-річним чоловіком, який проживає по сусідству, коли вживав спиртні напої у нього вдома. Затаївши образу на гостя, господар маєтку вирішив провчити молодика. З 27-річним сином та двома знайомими віком 34 та 38 років він приїхав ввечері на автомобілі до сусіда додому, змусив сісти в салон і поїхав у лісосмугу біля села Броска. Викопавши яму і змусивши потерпілого у неї спуститися, чоловіки 50 та 34 років закопали його живцем.” – розповів т.в.о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Після злочину уся компанія покинула чоловіка помирати. Його виявили мертвим за шість днів потому.

Прокуратура повідомили фігурантам про підозру. Зокрема, двом чоловікам – у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, що передбачено п. 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним ув’язненням. А двом іншим – у заздалегідь не обіцяному приховуванні особливо тяжкого злочину, що передбачено ч. 1 ст. 396 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке тягне за собою її санкція, – до трьох років позбавленням волі.

Підозрюваним у вбивстві суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а підозрюваним у приховуванні злочину – домашній арешт. Слідство триває.

Джерело.

Close