facebook

Росіянка, яка просила Путіна бомбити Європу, залишилася без свого ресторану в цій Європі

Все частіше росіяни, які проживають у Європі, починають відповідати перед європейськими законами та згідно із законами карми за підтримку дій Путіна в Україні

Російська фанатка Кремля, Альона Дірксен, яка вже понад 20 років живе в Німеччині, поплатилася за своє схвалення дій Володимира Путіна щодо України, і втратила європейський бізнес.

Докладніше про те, як росіянка Альона Дірксен, яка просила Путіна бомбити Європу, залишилася без свого ресторану у цій самій Європі, інформує Telegram-канал NEXTA Live.

Альона Дірксен відкрито виступала на підтримку агресивної політики кремлівського диктатора Володимира Путіна і навіть закликала бомбити інші країни, тепер стала сама “жертвою” та звинувачує німецькі уповноважені відомства у “утисках” та “переслідуваннях”. Ресторан Альони Дірксен із дзвінкою назвою “Батьківщина” став об’єктом процесу банкрутства і має виплатити борг у розмірі 10 мільйонів євро. Однак, замість того, щоб ухвалити рішення смиренно, Альона Дірксен почала скаржитися на європейську владу, ставлячи себе в ролі “жертви” і закликаючи дебіторів не платити свої борги.

При цьому Альона Дірксен відмовляється визнати, що причина банкрутства законна, і каже, що мала проблеми зі страховою компанією. Також Альона Дірксен зазначила, що зверталася за допомогою до різних інстанцій, але їй відмовили (з невідомих причин).

Російські пропагандистські ЗМІ, у свою чергу, роблять з Альони Дірксен героїню, звинувачуючи Європу в утиску прав росіян та позбавлення Альони Дірксен “справи всього життя”. Проте такі твердження лише підтверджують, що російська пропаганда намагається привернути увагу до випадку з Альоною Дірксен, щоб відвернути громадськість від реальних проблем та порушень, що відбуваються всередині самої Росії, а також від військових провалів на фронті в Україні.

А ось те саме скандальне відео, через яке росіянка Альона Дірксен втратила свій бізнес у Європі.

Джерело.

Close