facebook

Жахлива подія: Натовп неадекватів побив 15-річного хлопчика у центрі міста

Поліцейські після того, як неадеквати, в стані наркотичного сп’яніння, побили хлопчика – ніяк не покарали їх.

У день Конституції України, у самому центрі міста Звенигородка, сталася жахлива подія – десять молодих хуліганів напали на 15-річного Іллю Демченка.
Вони жорстоко побили його, завдаючи безжальних ударів ногами в голову. Під час цього жахливого нападу окремі особи не посоромилися… і наступали ногами на голову хлопчика, який безсило лежав на асфальті, не в змозі підвестися. Про це говориться на Facebook-сторінці, присвяченій новинам міста.

Внаслідок цього нападу у хлопчика була пошкоджена сітківка правого ока… крім цього діагностовано черепно-мозкову травму та численні синці на голові, обличчі та тулубі. Деякі з них були під впливом наркотичних речовин.

Причиною побиття було просте зауваження Іллі до одного з цих хуліганів, коли той використав нецензурну лексику і фізично намагався образити його 14-річного товариша.

Чи їх затримали поліцейські нападників? Ні! Чи вивчили відеозаписи з камер спостереження, встановлені у цьому районі? Ні. Чи було проведено обстеження нападаючих на наявність наркотичного сп’яніння? Ні.

Правоохоронці зробили те, на що практично ніхто і не очікував. Вони звинуватили батьків Іллі у тому, що їхній син перебував у центрі міста без супроводу дорослих… та наклали на них адміністративний штраф.

Нині підліток перебуває у лікарні. І якщо раніше його можна було вважати відмінником, видатним спортсменом та призером Всеукраїнських змагань, то зараз він людина з інвалідністю, якій зіпсували майбутнє.

Джерело.

Close