facebook

“Бої закінчаться, конфлікт заморозять”: популярний астролог провалив усі свої прогнози

Астролог обіцяв українцям, що війна закінчиться дуже швидко, але й не лише це він встиг описати “солодкими словами”

Відомий український астрологічний експерт та екстрасенс Влад Росс прогнозував, що під кінець 2022 року на території України всі військові зіткнення та бої завершаться. Однак його гороскоп, як можна побачити, повністю провалився.

Ще є прогноз, який “випередив” події. Влад Росс говорив, що влітку 2022 відбудеться так званий “палацовий переворот”. Однак щось подібне намітилося лише влітку 2023 року.

Влад Росс, який у YouTube ділиться своїми прогнозами, має ще кілька прогнозів, які виявилися “порожніми”.

За словами Влада Росса, які він озвучив рік тому, постріли повністю припиняться, а російські окупанти почнуть залишати територію України наприкінці 2022 року.


“У листопаді бої зупиняться, конфлікт буде заморожений, а потім взагалі врегульований”, – говорив тоді астролог.
Крім того, за прогнозом Росса, у липні (за 2022 рік) Україна поверне Донбас та Крим.

Минулого року Влад Рос помилився з прогнозом за датою смерті президента Росії Володимира Путіна. Нібито той мав померти у березні 2023 року від раку підшлункової залози.

А ще протилежні астропрогнози лунали і з вуст відомого в Україні мольфара Максима Гордєєва. Раніше він заявив, що смерть за кривавим диктатором не прийде найближчим часом, оскільки путін відтягує її завдяки магічним ритуалам. Але був і інший гороскоп, згідно з яким Всесвіт спеціально залишає путіна в живих, щоб “українці чомусь навчилися”.

Джерело.

Close