facebook

“Ми поженемо окупантів”: Таролог Людмила Хомутовська розповіла, чим обернеться липень для України

Схоже, що той місяць, про який багато хто говорив, уже прийшов.

Популярна в соціальних мережах екстрасенс та майстер карт Таро Людмила Хомутовська, яка буквально днями заявила, що Україна “починає вирулювати, і очікуються перемоги”, знову вийшла в ефір з новим прогнозом.
За словами Людмили Хомутовської, вже у липні українські захисники зможуть вигнати російських окупантів одразу з кількох областей. Схоже, що той місяць, про який багато хто говорив, уже прийшов.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Людмили Хомутовській у мережі YouTube.

За словами Людмили, це буде щось дуже масштабне, адже ми повернемо дуже цінні для України території – великі міста. Також вона додала, що ми просунемося у Запорізькій та Донецькій областях.

“Цей місяць про те, що ми поженемо окупантів із Запорізької та Донецької областей. Однак будуть запеклі бої з великими втратами як з нашого боку, так і з боку загарбників”, – сказала Хомутовська.

Однак важливо зазначити, що Людмила Хомутовська попереджає, що не варто чекати на дуже швидкий результат. Звільнення цих областей не відбудеться за кілька тижнів.

А ще буквально днями екстрасенс Людмила Хомутовська запевняла, що ми заберемо все те, що нам належить. Карти не показували втрат. Можливі зміни ставлення до війни.

Джерело.

Close