facebook

Залишився неушкодженим: У Польщі чоловіка переїхав швидкісний поїзд, а він навіть не помітив

У Польщі швидкісний потяг переїхав чоловіка, який заснув на залізничних коліях. Потерпілий навіть не помітив, що ледве не загинув, та залишився неушкодженим. Про це пише wprost.pl, передають Патріоти України.

Незвичайний випадок стався у п’ятницю, 7 липня, близько 18:00 у селі Свєрче-Сьолки в Мазовецькому воєводстві. Про інцидент повідомили пожежники з Свєрчеської добровільної пожежної команди.

“Ми виїхали в екстреному порядку одним нарядом на повідомлення про чоловіка, який лежить на колії біля шляхопроводу в селі Свєрче Сьолки. Після прибуття на місце події та проведення розвідки з’ясувалося, що чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, впав, а потім “задрімав” між рейками”, – повідомили рятувальники.

Рятувальники зазначили, що чоловік мав неймовірне везіння, оскільки його ще і переїхав потяг, сполученням Краків-Колобжег, що їхав по колії зі швидкістю близько 200 км/год. Проте нетверезий поляк навіть не помітив наїзду.

П’яного чоловіка евакуювали з колії та передали медикам. У нього діагностували лише невеликі травми через падіння на колію.

 

 

Джерело.

Close