facebook

Воєнкоми “викрали” хлопця з вулиці та побили його дівчину до втрати свідомості

Дівчина розповіла про неприємну історію, яка сталася за сприяння працівників військкомату.

Місцеве видання “20 хвилин” з Тернополя поділилося відео з коментарями щодо надзвичайної ситуації, яка сталася в місті… з молодою дівчиною та її хлопцем.
Вона стосується працівників ТЦК та СП, які діють не завжди коректно та у рамках закону, намагаючись затягувати людей у ​​військкомати прямо з вулиць, навіть не надаючи повістки.

Цього разу вони спочатку “забрали з собою” молодого хлопця, а потім побили його та прилетіло навіть його дівчині.

Це сталося 24 липня 2023 року. Хлопця дівчини на ім’я Максим уже біля під’їзду скрутили чоловіка у військовій формі та відвезли до військкомату. Про те, куди його відвезли, вона дізналася від матері, отримавши всю необхідну інформацію. Незабаром і сам Максим скинув свою геолокацію місцезнаходження. Вероніка приїхала туди, і тоді співробітники ТЦК та СП на ній зірвалися.

“Я приїхала туди відразу, почав питати у військових, на якій підставі Максима викрали, чи я зможу його побачити”, – зазначила вона.
Все сталося, звичайно ж, у повному сумбурі. Бо вони не надали жодних документів, не представилися та заламали хлопця, кинувши його в машину.

“Хлопця силою штовхали, до мене теж застосували силу. Я непритомніла. У мене була підбита щока, на тілі опік”, – зазначила дівчина.

Джерело.

Close