facebook

Росіяни готують потужну атаку 24 серпня: українців попередили про серйозну загрозу

Росіяни схиблені на сакральних датах, тому дуже велика ймовірність, що на День Незалежності України, 24 серпня, вони влаштують масову ракетну та шахівницьку атаку.

Про це в ефірі “Фабрики новин” розповів військовий експерт Петро Черник. politeka.net

За його словами, швидше за все окупанти вже готуються до масованої атаки. Однак вони навряд чи зможуть повторити одномоментні атаки, як у перший день війни 24 лютого 2022 року, і атаку минулого грудня, коли випустили за добу 235 ракет.

“Висока ймовірність, що хвиля ударів починаючи з 22-го по 25 серпня найімовірніше буде. Чи зможуть вони пройти планку, скажімо, грудня місяця – поки за грудень найбільш масований удар у місячному вираженні більше 235 ракет. І чи пройдуть вони планку першого дня – був перший день, нагадаю, вони випустили за раз 124 ракети, миттєво мені важко сказати. У них насправді накопичується проблематика з авіаційними носіями”, – каже Петро Черник.

За словами військового експерта, носії російських ракет ще робітники, проте вони зношуються від такої кількості запусків ракет.

“Носій, що завдає ударів – Ту-95МС, наймолодших з них 94-го року виробництва. Кожен його виліт – це серйозне навантаження на двигуни, і взагалі на сам планер. Це все буде виснажуватися, але не такими швидкими темпами, як би ми цього хотіли”, – каже Черник.

 

 

 

Джерело.

Close