facebook

Залишилися двоє дітей та вагітна дружина: у бою з російськими окупантами загuнув переможець Кубка України з карате

У війні проти російських окупантів загинув призер чемпіонату та переможець Кубка України-2015 з карате та тренер у цьому виді спорту Сергій Березняк. Життя захисника України обірвалося під час виконання бойового завдання на одній із лінії фронту.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив друг Березняка Сергій Тимченко. В уродженця міста Валки Харківської області залишилися дружина та двоє дітей. У середині 2010-х чоловік відкрив у рідному місті спортивний клуб з карате, в якому займалися багато призерів чемпіонатів України різного віку.

“Свідомість відмовляється сприймати, та все ж; виконуючи завдання в ЗСУ загинув мій товариш, призер чемпіонату України по карате, чудовий тренер, батько двох діточок, світла, щира, добра, цікава людина Сергій Березняк. Друзі, давайте віддячимо сімʼї герою, за те, що він віддав власне життя за нашу країну і нас! Реквізити карти дружини, яка зараз знаходиться в положенні: 4149499071733404 Березняк (Кузнецова) Олена,”, – написав Тимченко.

Раніше у квітні спільнота українського карате втратила срібний призер юніорського чемпіонату країни-2016 Миколи Яремчука, який у бою під Краматорськом.

 

Джерело.

Close