facebook

“Хвилинку, почекайте ще хвилинку, – благала заплакана мати, щоб не закривали трyнy, де лежало тіло її сина. –Ігорю, дорогий мій синочку…”

“Хвилинку, почекайте ще хвилинку, – благала заплакана мати, щоб не закривали труну, де лежало тіло її сина. — ІгорюІгорю, дорогий мій синочку…”

ІГОР СЕЛІДБОВСЬКИЙ, підполковник НГУ.


Понад 10 років він служив у Калинівському полку Національної гвардії України. Проходив службу на посаді начальника інженерної служби. Брав участь у звільненні Харківської ОДА, а з перших днів війни виконував бойові завдання на Донбасі.

У 2020 році чоловік вступив на магістратуру до харківської Національної академії НГУ. У Харкові Ігор зустрів свій перший бій одразу після повномасштабного нападу на Україну.

Обороняючи Харків, героїчно загинув 27 червня 2022 року.

«Ігор завжди був відповідальним і чесним офіцером. Він був людиною доброї душі, дуже простий та веселий. Обожнював свою службу й любив сім’ю. Дуже шкода, що війна забирає найкращих», – розповів побратим загиблого героя Сергій.

За кілька днів до своєї загибелі підполковник Ігор Селідбовський став кавалером ордена “За мужність” III ступеня, а після нагороджений орденом «За мужність» II ступеня.

В Ігоря залишилась любляча дружина та чотирирічна донька Соломія.

«Любитимемо завжди, дуже мало було сказано та зроблено за наше життя. Не хочеться вірити, що тебе більше немає з нами. Стільки планів та мрій у нас було. Спочивай з Богом, коханий чоловік та прекрасний татусь. Ти будеш нашим Ангелом Охоронцем на хмаринках. Любитимемо вічно. Спочивай з миром. Ти наш Герой, дякуємо тобі та вклоняємося низько», – написала дружина Олена Рєпкіна.

Героєві навічно 34.

Він був взірцевим офіцером і воїном.

На нього рівнялись при житті.

Його завжди пам’ятатимуть після смерті.

 

Джерело.

Close