facebook

“Місце жінки діти, кухня, церква”: екснардеп зганьбився своїми висловлюваннями про патрульних-жінок

Павло Кириленко прокоментував ситуацію зі стріляниною в Дніпрі та заявив, що жінкам не місце в поліції


Павло Кириленко вирішив висловити свою думку стосовно ситуації вбивства чоловіка патрульним поліції.

Проте, мова зайшла і про жінок, котрі служать у патрульній поліції. Свої думки з цих приводів, він висловив на своїй сторінці в Фейсбук.
Він прокоментував випадок, коли патрульний застрелив пасажира автомобіля у Дніпрі. На його думку, правоохоронець вистрелив у чоловіка лише тому, що не хотів зганьбитися перед своєю колегою-жінкою. Поліцейську він назвав емансипованою, яка попри серйозну службу все одно залишається жінкою.

Продовжуючи, він написав, що не всі професії підходять для жінок.

Для прикладу він взяв факт, що напарники у патрульній поліції формуються з пари – чоловік та жінка. За його думкою, якщо чоловік не може щось вдіяти, то для чого там жінка. Також він натякнув, що місце жінки на кухні, у церкви та біля дитини, привівши до прикладу історичний вислів, який, на його думку, описує стале положення жінки у суспільстві.

Також, екс-чиновник наголосив, що є професії які створені для жінки, щоб підкреслити її жіночність. Але, для чого в патрульному екіпажі поліції жінка? Він висловив припущення, що для того, щоб не користуватися послугами повій на робочому місці. Він відмітив, що іншої користі у цього тандему просто не бачить.

Повідомлення Кириленка викликало суспільний резонанс та хвилю невдоволення суспільства. Коментатори, запропонували нардепу пройти лікування у психіатричній клініці, а не висловлювати свою неадекватну думку у соціальних мережах. Воно і зрозуміло, тому що як людина – колишній народний депутат, який приймав рішення, важливі для народу, може висловлювати такі думки на широку аудиторію.

Джерело.

Close