facebook

Грошова допомога українцям у розмірі 18 тисяч: хто може розраховувати на виплати

Грошова допомога буде надаватися українським біженцям, які планують повернутися додому.

Як повідомляє громадська організація “Інша освіта”, грошову допомогу у розмірі 18 тисяч гривень будуть виплачувати три місяці

Грошову допомогу обіцяють надати для 50 осіб, які вимушено залишили Україну, але зараз мають намір повернутися.politeka.net

Грошова допомога має допомогти відновити освітянам чи культурним діячам свої проекти в Україні, а додаткові 10 тис. грн організація надасть людям, аби вони мали змогу організувати робочі простори, менторство чи навчання.

Отримати грошову допомогу зможуть українці, що виїхали в іншу країну після 24 лютого 2022 року, але планують повернутися до України у найближчі 3 три місяці та шукають підтримки для відновлення профдіяльністі.

Також отримати грошову допомогу можуть українці що також виїхали на початку війни, але вже повернулися додому протягом останніх 3 місяців і хочуть відновити свою діяльність.

Цією програмою можуть скористатися активісти, діячі культури та мистецтв, соціальні підприємці і не тільки.

Пріоритет надання грошової допомоги буде людям, які працюють у напрямку культури та мистецтва, неформальної освіти, незалежних медіа, соціальних інновацій тощо.

Щоб взяти участь у програмі для отримання грошова допомоги, українцям потрібно заповнити форму до 29 вересня 2023 року.

 

Джерело.

Close