facebook

“На першу декаду вересня випадає карта “Смeрть”, – астролог Яна Тимощук

Астролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, що зірки обіцяють українцям на вересень, на яких напрямках буде дуже гаряче, які території ми можемо незабаром звільнити, а також коли помре Путін і чи дійсно “воскрес” Пригожин.

Яно, розкажіть, що небесні світила обіцяють українцям у вересні.

Пекельний вересень. Випадає карта “Туз жезлів”. Активний рух на фронті. Удар у відповідь на удар.

1-4 вересня – соціальні та фінансові питання виникатимуть у суспільстві. Матеріальна частина життя вийде на перший план у жителів України. Карта “Правосуддя” – починаються суди, зміни законів, правил, введення нових зобов’язань, заклик до відповіді. У цей період будуть важливі угоди стосовно поставок зброї. Буде очікування допомоги з боку партнерів.

5-10 вересня – енергетично важкі дні, найсильніші удари по здоров’ю людей, магнітні бурі, тиск, прихід нових хвороб з Європи. Це період початку потоку хвороб, про які ще не чув світ. З точки зору футурології – це гірше ніж коронавірус, буде багато летальних випадків. Ця тенденція почнеться зараз і продовжиться до 2025 року. Поширення: комахи, водні джерела (річки, моря, океани).

7 вересня – агресивний день, багато ударів по містах, інфраструктурі, мостах, аеропортах з двох сторін. Набуття нового через смерть. Випадає карта “Смерті” на першу декаду вересня. У поєднанні з картою “Вежа” дає руйнування. Перегляд цінностей, позицій влади. Можуть бути непорозуміння між владою і народом.

9.09.2023 дзеркальна дата і при додаванні дає нам карту “Колісниця ” – це рух вперед, прискорення на фронті, корінний перелом, який змінить ситуацію в корені. Енергії на боці України.

10-15 вересня – найнебезпечніші дні. Зупинка. Глухий кут. Розбиті мрії. Багато втрат. Активізація моблізації. Наче “все на фронт”. У ці дні буде витягування енергії і сили потойбічним впливом. Це третя сторона, яка ще не показує себе. Про це ми дізнаємось пізніше.

15 вересня буде молодик, який запустить нові процеси в світовому порядку. Всі сторони визначаться в підтримці або навпаки, що стосується України.

А що на нас чекає в другій декаді місяця?

15-20 вересня буде багато ілюзій обману. “Воскреснуть” ті, хто помер. Багато того, що раніше було таємницею, вийде назовні. Будуть скандали в політичному полі подій не тільки в Україні, а й у всьому світі. Карта “Туз мечів” – йдеться про переговори, новий етап у врегулюванні війни в Україні.

20-25 вересня будуть конфлікти між державами. Хто друг, а хто ворог? Будуть нові локальні війни у світі. Карта “Імператриця” – до кінця вересня будуть взяті нові території під контроль не тільки Україною. У натальній карті Росії йде інформація про взяття нових територій за всяку ціну. Посилення мобілізації. зміна статусу територій, які включені до Конституції Росії.

25-30 вересня – символ змія. Багато перешкод, вимушена зупинка шляху. Заборонений плід. Пастка. Готується провокація з боку Росії.

Також активізуються магнітні бурі. Погіршення стану здоров’я.

На яких напрямках ЗСУ можуть просунутися, незважаючи на складнощі?

Активні удари будуть по центру України і в Криму. Я бачу, що на Запорізькому напрямку і Донецькому буде “м’ясорубка”. Якщо можна так сказати, шлях до моря більш відкритий для України. У цьому місяці є велика ймовірність, що російські війська будуть відступати в тому напрямку.

Харківський, Дніпропетровський напрямки в небезпеці. Ще Львів, Івано-Франківськ, Житомир, Суми, Кривий Ріг. На Харківському напрямку може готуватися наступ РФ.

А яка ситуація буде з Кримом?

Крим, з точки зору футурології, не буде належати Україні чи Росії. Крим повертатиметься до своїх історичних коренів.

Чи варто нам чекати тотального відключення світла через обстріли?

Так, у вересні будуть відключення в деяких містах через пошкодження. З середини жовтня посилиться енергія. Тривалих блекаутів не буде. Зима в Україні буде теплою. Можливо навіть рекордно теплою в порівнянні з іншими роками. Також йде активна підготовка до захисту населення.

Що ви можете сказати щодо відкриття авіасполучення з іншими країнами?

З точки зору футурології, поки на відкриття авіасполучення і кордонів для виїзду чоловіків чекати не варто. Навіть навпаки буде закриття кордонів у всіх країнах. Це відбудеться в найближчі роки. Це обумовлено новими провокаціями воєн, конфліктів, спалахів хвороб. У зв’язку з катастрофами і катаклізмами буде переселення народів. Межі будуть то закриватися, то відкриватися. Прості люди не зможуть літати на літаках. Це буде дуже дорого.

До 2030 року на нас чекають глобальні зміни в кліматі і світоустрої, які запустять абсолютно новий світовий порядок. Це схоже на СРСР 2.0 тільки в новій упаковці. Об’єднання країн, локальні союзи. Будуть імперські амбіції, циклічність історії. Повернення минулої карти світу. Прірва між бідними і багатими. Жінки знову будуть керувати державами.

Багато експертів раніше говорили, що 2023 рік стане переможним. Чи можете ви підтвердити їхню думку?

Щодо закінчення війни є такі сценарії: 1) у 2024 році може бути зупинка у зв’язку з дуже великими руйнуваннями, втратами, нестачею ресурсів і обманом наших союзників, які не хочуть продовжувати вкладатися у війну; 2) війна може тривати до 2026-2028 року.

Якщо перший варіант спрацьовує, то війна заморожується на кілька років і в 2028-2030 роки на нас чекає ще одна війна.

Ще одна поширена думка астрологів – Путін помре найближчим часом.

Путін помре своєю смертю в 82 роки. Якщо хтось докладе руку до його смерті, то це може статися раніше.

Чи можливий переворот в РФ за життя диктатора?

Перевороту в РФ не буде, можна розраховувати лише на локальні розбіжності в елітах.

Нещодавно стало відомо про смерть Пригожина, проте зараз з’являється інформація, що це могло бути інсценування. Що зірки про це говорять?

На тонкому плані я бачу, що Пригожин живий. Інсценування смерті з метою показати ті докази і документи, які будуть виникати пізніше. Поховали двійника Пригожина. У нього багато двійників. Взята жертва для багатства і накопичення ще більших благ. Як це було з “Титаніком” і батискафом “Титан”.

Це зробив не Путін. Все узгоджено з керуючими сім’ями Ротшильд – Рокфеллер – Морган, щоб піти на дно і запустити вже новий порядок. Цією ситуацією хочуть показати, що Росія входить в число тоталітарних країн і “просуває” дану форму правління. Путін таким чином хоче піти на дно, але це буде пізніше.

Джерело.

Close