facebook

Кінець війни в Україні: ще два роки — українців приголомшили попередженням

Британський генерал спрогнозував, скільки ще триватиме війна в Україні

Вже було чимало прогнозів від чиновників та експертів, у тому числі від різних екстрасенсів та астрологів, коли закінчиться війна в Україні. Але це лише припущення, що ніхто не може назвати дату. Проте британський генерал поділився з виданням Financial Times, коли ж українці можуть очікувати на завершення війни.

На його думку, Україна може перемогти Росії в 2024 або в 2025 році. Британський генерал Річард Берронс додав, що в рамках цього контрнаступу навряд чи вдасться повністю витіснити армію Росії з окупованих територій.
Також генерал додав, що не було надій на те, що цього року ЗСУ вдасться вибити з української землі остаточно російських окупантів.

На додаток, Берронс сумнівається, що нашим захисникам вдасться скоротити площу окупації наполовину до зими, що могло бути однією з найоптимістичніших цілей.

Він додав, що ЗСУ, ймовірно, подолали першу із трьох ліній оборони росіян на півдні України. На його думку, це стало однією з найважчих військових операцій.

На думку британського військового у відставці, російські сили розтягнуті, виснажені та не мають резервів, але якщо вони просто не здадуться, це все одно буде довго.

Берронс констатував, що Україні все ще не вистачає засобів ППО та розмінування, а проблему постачання боєприпасів вирішили лише тимчасово.

Тому через ці причини війна, ймовірно, триватиме і наступного року. Також британський генерал перерахував, що потрібно Україні для перемоги:

Поки не з’явиться достатньо засобів для значних успіхів на полі бою, Україні не варто наполягати на цьому;

У холодну пору року краще дотримуватися принципу “кусай і тримай”. Тобто просування домагатися у короткий термін для зменшення втрат;

Україні необхідно зосередитися на контрбатарейній боротьбі, продовжити знищення російського військового потенціалу, використовувати “сміливість та винахідливість” для завдання ударів за межами свого кордону;

Чорноморський флот рф слід нейтралізувати, зокрема, для відновлення експорту зерна;
У середині 2024 року Захід розпочне посилені постачання боєприпасів і це стане поворотним моментом у наступальних можливостях ЗСУ.

Джерело.

Close