facebook

“Прихилити коліно і вибачитись”: Лайма Вайкуле розповіла, як Галкін міг би примирити Україну та Росію

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле розповіла, що було б, якби Галкін став президентом РФ.

Популярна латиська артистка та співачка пострадянського простору Лайма Вайкуле, яка підтримує Україну у війні з росією, вважає, що російський гуморист та чоловік Алли Пугачової Максим Галкін міг би стати президентом РФ та помиритися з Україною.

Про це Лайма Вайкуле розповіла в ефірі “24 канали”.

За словами артистки, вона раніше давала інтерв’ю російській пропагандистці Собчак і та запитала, що має статися, щоб РФ знову зблизилася з Україною. Однак відповідь на це Собчак потім вирізала.

Лайма Вайкуле, скріншот: YouTube

“Звичайно, ніколи не буде тієї довіри, ще довго не буде. Але, що треба було б? Я тоді сказала, що мені здається, що треба було б, щоб була людина, яка ще на початку війни була проти війни. Не потім коли -небудь, а з самого початку. Це має бути людина, яка могла б прихилити коліно, і могла б вибачитися. Це має бути розумна, талановита, така неординарна людина. І така, наприклад, Максим Галкін”, – розповіла Лайма Вайкуле.

На думку латишкою співачки, Галкін саме така людина, і якби раптом він став президентом Росії, то він зміг би налагодити відносини з Україною.

Джерело.

Close