facebook

Такої підлості не очікували: ООН веде таємні перемовини з рф, щодо скасування санкцій

ООН таємно веде перемовини з рф щодо зернової угоди.

Країна-агресор вийшла з зернової угоди, завдяки якій Україна мала змогу перевозити морем зерно. Виявилося, що ООН веде таємні перемовини стосовно нової угоди з рф щодо перевезення зерна, повідомляє bild.de.

У розпорядженні видавництва є лист, датований 28 серпня. В ньому генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш пише до російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова з пропозицією відновлення зернової угоди.

При чому, ООН пропонує країні-агресору скасувати наріжні санкції, запроваджені після широкомасштабного вторгнення в Україну.

Видання відмічає, що даний лист підтверджує, наскільки далеко ООН готова зайти, щоб відновити зернову угоду з розпалювачем війни путіним.

У листі Гутерріш пропонує “чотири конкретні наріжні камені угоди між Секретаріатом ООН і Російською Федерацією”, яка має “призвести до відновлення Чорноморської ініціативи”.

Відмічається, що усі чотири пункти важливі, оскільки їх реалізація виконала б усі вимоги терористичного режиму володимира путіна та винагородила його бомбові атаки на українські цивільні цілі.

Гутерріш начебто пропонує повернутися до SWIFT російському державному банку. Зокрема, для обходу санкцій генсек ООН пропонує використовувати спеціально засновану дочірню компанію підсанкційного російського банку під назвою “RSHB Capital SA”.

Це дозволить їй взяти на себе роль інтерфейсу та надавати технічні послуги для платіжних операцій, не граючи при цьому ролі банку, тому їй не потрібна банківська ліцензія згідно із законодавством Люксембургу.

До того ж ООН має підтримку від ЄС у реалізації цих намірів. Bild звернувся до Європейської комісії, яка і представник підтвердив, що ЄС висловив Росії через ООН свою відкритість для пошуку більш постійного, конструктивного рішення, тобто підтвердив інформацію про перемовини.

Джерело.

Close