facebook

“Неймовірно безвідповідально” батько на електросамокаті ризикнув життям чотирьох дітей, відео

В Одесі помітили чоловіка, який їхав на електросамокаті одразу з чотирма дітьми

На вулицях Одеси виявили чоловіка, який перевозив чотирьох дітей на електросамокаті. Наймолодший із малечі опинився на плечах свого батька. Ця подія відбулася на вулиці Сегедській, розташованій у Приморському районі міста. Відео облетіло соцмережі та викликало бурхливу реакцію у коментаторів. politeka.net

Можливо, цей батько намагався заощадити гроші на громадському транспорті та одночасно вивести дітей із школи. Важливо відзначити, що такий вид транспорту на дорозі є небезпечним для всіх учасників руху, включаючи самого власника електросамоката.

Правила безпеки при користуванні електросамокатом включають в себе обов’язок рухатися якомога ближче до правого краю дороги, уникати використання електросамоката в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, а також використання світловідбиваючих предметів на одязі та шолома для забезпечення безпеки.

В коментарях бульшість користувачів мережі виражали обурення вчинком одесита:

“Ну в нього ж їх аж 4, мабуть не жалко”, “Це неймовірно безвідповідально”, “Жах, який ризик для життя дітей та для себе самого”, “Мало того, що своїх дітей може убити, так ще й якомусь водію життя зіпсувати”, “Це люди без інстинкту самозбереження”.

Джерело.

Close