facebook

Карпатська мольфарка Магдалена спрогнозувала, коли та як закінчиться війна з Росією

Найвідоміша карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі спрогнозувала завершення війни з Росією. Вона запевнила, що Україна переможе, проте це станеться нескоро.

Українська провидиця з самого спочатку не поділяла думки колег щодо швидкого закінчення війни з російськими окупантами. Вона наголошувала, що бачить цифру чотири. Мочіовськи сподівалася, що мова може йти про чотири місяці, але вже очевидно, що так швидко рашистів вигнати не вдалося.

Магдалена зробила висновок, що російсько-українська війна завершиться за чотири роки з моменту початку повномасштабного вторгнення. Вона висловила впевненість у тому, що вдасться повернути тимчасово окуповані Донбас та Крим. Однак багато залежить від різних факторів:

“Як кажуть маги-тарологи – “як карта ляже”. Наші, як кажуть, “руки” досягають у Крим. Я це бачу. За допомогою богів, ЗСУ, української нації, волонтерів Крим повернеться у лоно Матері-України. Не кажучи вже про Донбас”.

Карпатська знахарка вважає, що російський диктатор Володимир Путін піде з життя раніше.

Щодо російських регіонів, які в минулому були українською територією, то вони до складу не повернуться. Йдеться про Кубань, Ростов-на-Дону, Таганрог і Білгород. Але вони можуть стати новими державними утвореннями з лояльною політикою до нашої країни. Це можливо після розпаду Росії.

“Скоріш за все, через розпад Російської Федерації на цих зазначених територіях просто з’являться нові державні утворення, дружні Україні”, – цитує Мочіовскі “Апостроф”.

Джерело.

Close