facebook

У Криму вбили подружжя, яке негативно відгукувалося про Росію

У Ялті на території тимчасово окупованого Криму чоловік убив подружню пару з Дніпропетровщини за їхню проукраїнську позицію. Зловмисник заявив, що чоловік та жінка наполягали, що Крим належить Україні, а також погано відгукувалися про Росію і керівництво країни.

Про це повідомили російські ЗМІ. Попередньо, слідство встановило, що чоловік працював за наймом у вбитого подружжя. obozrevatel.com

Згідно з даними камер відеоспостереження, вбивство сталося 29 вересня близько 10-ї години ранку. Зловмисник завдав українцям ударів дерев’яною битою, яку залишив на місці злочину.
Нагадаємо, раніше у тимчасово окупованому Криму російський військовий, якого нещодавно відзначили державною нагородою, разом з другом вбили чоловіка. Двоє чоловіків у стані алкогольного спʼяніння завдали жертві – Сергію Сухову – понад 30 ножових поранень. Але правоохоронці його випустили. Через це жителі Ялти влаштували мітинг біля споруди так званого “МВС”. Вони вимагають покарати обох вбивць.

Слід зазначити, що підозрюваний Гонтаренко – командир взводу алупкінської роти спецназу Спілки ветеранів зведеного полку народного ополчення Криму. У серпні він отримав нагороду від так званої місцевої адміністрації “за активну громадянську позицію”.

Джерело.

Close