facebook

Коли закінчиться війна в Україні: Арестович розповів, який план хоче реалізувати путін

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович дав песимістичний прогноз, коли може закінчитися війна рф проти України.

Олексій Арестович переконаний, що хід воєнних подій цілком і повністю залежить від слова очільника кремля. politeka.net

“Враховуючи, що вона висить на волі двох людей, навіть на одному путіну, вона може закінчитися протягом доби. Просто він приймає рішення зупинити, і все. Але стоїть питання про те, яка ймовірність, що він призупинить? Дуже мала”, – зазначає екс-радник.

Навіть попри те, що в рф є впливові особи, які проти війни, вони не можуть нічого вдіяти, на думку Арестовича.

“Можу сказати що в росії є тверезі сили, які давно хочуть закінчити цю війну, і це не останні люди. Їм це все набридло, вони хочуть, як раніше, їздити в Мілан та Париж, щоб поплавати на своїх 150-метрових яхтах. Але питання в тому, наскільки вони впливають на ситуацію?”, – стверджує він.

За словами Олексія Арестовича, глава країни агресорки чекатиме виборів в Сполучених Штатах Америки, а це означає, що війна затягнеться, що війна в Україні затягнеться, щонайменше, на один рік.

“Якщо прямо екстраполювати, то путін буде тягнути до виборів в США. Ясна річ, це означає вони готуватимуться весь наступний рік. Чи готові ми провоювати ще рік, якщо не переглянемо стратегію і все буде так продовжуватися? До того ж, попереду в нас ще зима з обстрілами інфраструктури”.

Зрештою, екс-радник вважає, що що Україні потрібно вдатись до радикальних заходів. Повністю змінити всі наші практики. Від зміни глобального законодавства до звільнення людей і передачі їх обов’язків людям, які здатні розвинути військову промисловість, змінити кадрову політику в державі та збройних силах.

 

Джерело.

Close