facebook

Дівчина не дожuла 9 днів до 21-річчя: у мережі розповіли про загиблу внаслідок удару РФ пару. Фото

Внаслідок ракетного удару Росії по селу Гроза Харківської області 5 жовтня загинуло молоде подружжя Денис і Ніна Козирі. По батькові Дениса того трагічного дня були поминки.

Ніні було лише 20, до 21-річчя вона не дожила дев’ять днів. Дівчина працювала лаборанткою в Харківській гуманітарно-педагогічній академії. Про це повідомляється на Facebook-сторінці “Їх убила Росія“.

5 жовтня загинули також мама, сестра, дідусь і бабуся Дениса Козиря. Сам він разом із татом до повномасштабного російського вторгнення перебував у Польщі. Чоловіки вирішили повернутися додому і стати на захист рідної країни.
Під час бойових дій батько Козиря отримав смертельне поранення в шию. Чоловіка поховали на Дніпропетровщині, а потім перепоховали в рідному селі Гроза під Куп’янськом.

Росія вдарила по кафе-магазину, коли люди зібралися там на поминальний обід.

За інформацією мережі, у червні Денис звільнився зі служби за станом здоров’я. Він одружився зі своєю обраницею 14 серпня 2022 року.

 

Подруга загиблої Катерина Литвин написала в соцмережі, що дякує долі за знайомство з Ніною. Вона провчилася разом із Козир майже чотири роки.

“Я відкрила для неї світ волонтерства, вона закохала мене у свій народний спів, особливо піснею “Полюбила Петруся”… Я могла б і можу писати про цю світлу й добру людину вічно… Але хочу сказати одне – Ніна була доноркою крові, тому вона продовжить жити не тільки в наших серцях, а й в інших”, – розповіла подруга.

Джерело.

Close