facebook

Шокуючі кадри: підлітки влаштували гуляння під російську музику на Алеї Героїв

Підлітки влаштували гуляння біля Алеї Героїв під російську музику: скандальні кадри.

У Рівненській області нетверезі підлітки слухали російську музику біля Алеї Героїв та поводилися зухвало.

 

Заявниця повідомила у поліцію, що в сквері поблизу банерів загиблих героїв на проспекті Незалежності компанія молоді в стані сп’яніння гучно слухає російську музику.

Як інформують у поліції Рівненської області, патрульні міста Острог оперативно виїхали за вказаною адресою, проте, прибувши на місце виклику – підлітків там вже не було.

Під час патрулювання центральної частини міста було встановлено 15 молодих людей, віком від 13 до 20 років, що могли бути причетними до порушень, яке зафіксоване на відео.

“Чи справді, заслуговують наші герої, такого ставлення до себе? кожного дня, кожного вечора, відбувається-такий двіж біля Алеї Героїв…”, – пишуть автори відео.

На порушників склали п’ять адмінматеріалів, а саме три за ст. 178 КУпАП, один за ст. 180 КУпАП та за ст. 184 КУпАП.

Із порушниками провели профілактичні бесіди, а батькам повідомили про заборону перебувати неповнолітнім на вулиці після 22-ї години без дорослих.

“Поліцейські також звертаються до громадян, які стали очевидцями вчинення будь-яких правопорушень — одразу телефонувати на спецлінію 102”, – йдеться у повідомленні.

“І хтось буде говорити про Пантеони… про вшанування і покладання квітів… про майбутнє покоління яке буде пам’ятати… Але біль рідних в яких сини, чоловіки, брати, дідусі, мами, сестри, дружини… загинули на війні назавжди буде залишатися тільки їхнім болем Будуть небайдужі які будуть пам’ятати, але їх буде не багато, тих хто по справжньому буде відчувати яку ціну заплачено”,

“Батькам цих підлітків штраф виписати – 50 тисяч грн, з кожного.”,

” Штраф в 100 тис. гривень кожному і показ по телебаченню багатьох зробить тверезими”, – пишуть українці у коментарях.

 

Джерело.

Close