facebook

Коля Сєpга жоpско звеpнувся до Аpестовича чеpез випадок пpо військових: “Слуxай сюди…” ВІДЕО

Напередодні вийшло велике інтерв’ю політичного оглядача Олексія Арестовича.

В ньому він, зокрема, висловився щодо повоєнного майбутнього України, а також психологічного стану суспільства і військових.

Думки колишнього радника Офісу Президента обурили шоумена, військовослужбовця Колю Сєргу.

Відповідне відео з’явилось в його Instagram. (щоб подивитися відео прскрольте до кінця).

Напередодні вийшло велике інтерв’ю політичного оглядача Олексія Арестовича. В ньому він, зокрема, висловився щодо повоєнного майбутнього України, а також психологічного стану суспільства і військових. Думки колишнього радника Офісу Президента обурили шоумена, військовослужбовця Колю Сєргу.

Відповідне відео з’явилось в його Instagram.

Що сказав Арестович.

“Коли військові повернуться, всі побачать, що в побуті базовий міф не працює. Тому що буде суцільний ПТСР, закочена під двері до сусідів граната, буде мільйон не влаштованих, контужених, нервових людей, яких держава не влаштує. А суспільство їх злякається в дуже короткі терміни, тому що вони звикли все вирішувати силою, автоматично. У них буде зовсім інший рівень вимог, претензій”, — заявив Арестович.

Що відповів Сєрга.

Колишній ведучий тревел-шоу “Орел і решка” чи не щодня не тільки спілкується, але й бачиться з військовослужбовцями.

Сєрга обурений словами Арестовича, бо вони пролунали саме в той момент, як йде активна фаза війни. Коли як ніколи потрібна мотивація військовим і цивільним, які активно підтримують військових.

“Твоя перемога, пане Олексію, це замовчати. Бо твій рот — головне гніздо невігластва нашої країни. І твій фронт — мовчання. Тримай його з честю, попри все”, — заявив Сєрга.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Kolia Sierga (@thekolya)

 

Джерело.

Close