facebook

За сина і Україну! З самого пекла – Боже, він на зв’язку: невимовна радість. Справжній Герой!

Олександр Печериця зараз виконує службу як піхотинець у 128-му батальйоні, який діє на Харківщині. Актор пояснює свою участь на фронті тим, що він хоче, аби його сину не довелося в майбутньому відстоювати Україну.

На 3 день повномасштабного вторгнення, Олександр, вирішивши замінити театральні костюми на військову форму, пішов до військкомату.

“Декілька хлопців мене впізнали. Кажуть: «Ви, напевно, артист». Кажу: «Так, а що ви?». Відповіли, що теж у черзі. Кажу: «Так давайте я з вами буду». Ми й досі в одному відділенні з цими хлопцями”, – згадує Печериця.

Сьогодні ж Олександр Печериця з позивним Артист уже на фронті, а не на знімальному майданчику. Та навіть за таких обставин, актор не втрачає почуття гумору та підбадьорює своїх підписників в інстаграм.

“Я в костюмі та з реквізитом! З міжнародним днем театру, друзі А після перемоги повних залів і успішних прем’єр! Люблю вас”, — підписав своє фото в інстаграм актор.

На фронті із побратимами Печериця відзначив свій день народження. Олександрові виповнилося 40 років.

Рівно о 12 нас підняли по бойовій тривозі. У нас почалися певні дії, до нас намагалися пройти нехороші люди. І в принципі було гучно. Салют був такий, як треба. Так що мій підрозділ влаштував мені салют,– говорить Печериця.

Замість подарунків артист оголосив на день народження збір – батальйону не вистачало рацій і тепловізора.

Олександр зізнався, що найбільший біль для нього – це не мати можливість спостерігати, як його дворічний син зростає. На війну Печериця пішов саме заради дитини, бо не хоче, аби син потрапив в ситуацію, коли під’їздом або всіє родиною йому треба буде збирати гроші на бронежилет.

“Я хочу, щоб мій син ніколи не думав про те, що йому треба йти кудись і воювати”, – ділиться Печериця.

Артиста інколи відпускають зіграти у виставах і після перемоги Олександр Печериця планує повернутись на сцену та знімальні майданчики, але сьогодні він виборює нашу свободу.

Джерело.

Close