facebook

Вночі, з дуже-дуже-дуже гучним скандалом: відома дата, коли Волошин і Трінчер остаточно розійшлися

На початку вересня цього року в мережі активно почали ширитися чутки про розлучення української співачки Анни Трінчер з блогером-мільйонником Олександром Волошиним.

Таку інформацію вперше пустив у світ відомий пліткар Богдан Беспалов, посилаючись на перевірені джерела, він заявив, що зіркова пара вже давно офіційно розлучилася, але намагається приховати цю скандальну новину від суспільства. На його думку, ця подія може неабияк вплинути на співочу кар’єру Анни і тому, пара прийняла рішення не афішувати свій розрив. Також Беспалов назвав ймовірну причину через яку сім’я розпалася. І, це, як виявляється — зрада з боку Волошина.

Попри все, пара ж всіляко намагається відвести від себе підозри, але надійні джерела донесли нову порцію новин про шлюб Трінчер.

«З 25 на 26 жовтня Олександр Волошин залишив Анну Трінчер, розійшовшись з дуже-дуже-дуже гучним сімейним скандалом. Навіть мама Ані зараз дуже переживає за власну дочку. Коли в шлюбі стає все крихким, неможливо це довго приховувати, нав’язуючи глядачам ідеальні стосунки, яких немає», — поділився блогер.

А ще Богдан дав для артистки цінну вказівку аби та, на фоні інциденту, не втратила свій пік слави.

«Аню, не потрібно страждати. Ти ще дуже молода. Тому, будь ласка, розвивайся, займайся справою, яка приносить тобі задоволення», — додав Беспалов.

 

Джерело.

Close