facebook

Тримаймося: Астролог передбачила ще одну велику війну в Україні

За словами експерта, це може статися в 30-х роках.

Астролог Яна Тимощук розповіла, що повномасштабна війна в Україні, розв’язана Росією, може закінчитися найближчим часом, проте повний мир поки не настане.

“Всі біди України закінчаться через три смерті правителів цього світу. Зараз йде переділ світу. Світоуправління змінюється. Україна має можливість протягом двох місяців зупинити військові дії. Чи піде вона за цим сценарієм? Подивимося”, – сказала Тимощук на своєму YouTube-каналі.

Вона додала, що найскладніший період для України закінчиться тільки в 2026 році. При цьому, як продовжила експерт, може бути ще одна велика війна.

“Це війна в 30-ті роки, яка може очікувати Україну. Війна може бути не тільки з Російською Федерацією, може бути зовсім інший учасник”, – зазначила астролог.

Коли закінчиться війна в Україні – прогноз Влада Росса
Астролог Влад Росс розповів, що 4 листопада Марс перейде в знак Зодіаку Стрілець. У цей період почнеться більш сприятливий для нас період.

“Тільки тоді можна буде сподіватися, що війна затихне або закінчиться. До 24 листопада бойові дії будуть тільки загострюватися, буде щось неймовірне, як це зараз відбувається під Авдіївкою”, – сказав астролог.

Джерело.

Close