facebook

“Розpoбляються нoві плaни та опepації, що допoмoжуть pyхатися вперед і завдaвати нecподіваних удapів по рф”

Україна може змінити свою стратегію війни із Російською Федерацією. Українські військові вигадують нові плани, які допоможуть швидше просуватися вперед, звільняючи окуповані Росією території.

Також українське командування розробляє операції, які дозволять завдавати несподіваних ударів по РФ. Про це президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю телеканалу NBC News, яке вийшло в ефір 5 листопада.

Як повідомляє видання, відсутність стрімкого просування українських військ під час розпочатого у червні контрнаступу і те, що українці не змогли повторити тріумф, порівнянний з тим, що спостерігався під час деокупації Харківщини, нібито спровокувало критику з боку західних партнерів на адресу Києва та стратегії ведення війни, якої дотримується українська армія, а також посилило сумніви щодо того, що Україна здатна перемогти Росію.

З цим видання пов’язує звільнення Зеленським командувача Силами спеціальних операцій Віктора Хоренка. На його місце, за словами президента, призначено полковника Сергія Лупанчука, який, як очікують на Банковій, “зможе надати ССО більшої міці”.

І під час інтерв’ю NBC News Зеленський розповів, що Україна розглядає можливість зміни своєї стратегії ведення війни з РФ.

“Наші військові вигадують різні плани, різні операції, щоб швидше просунутися вперед і завдавати несподіваних ударів по Російській Федерації”, – пояснив президент України.

Нагадаємо, раніше OBOZ.UA повідомляв, що Зеленський закликав Конгрес продовжити допомогу Україні. Він наголосив: якщо Україна впаде, наступною ціллю російської агресії може стати вже країна НАТО. І тоді, згідно з пунктом про колективну безпеку, воювати доведеться вже американським солдатам. Тому підтримати зараз Україну фінансово для США точно буде вигідніше, аніж згодом відправляти на війну своїх дітей.

 

Джерело.

Close