facebook

Таролог назвала рік, коли буде поставлена жирна крапка у війні

За словами експерта, все може закінчитися наступного року.

Таролог Олена Бюн зробила прогноз для України на найближчий час і з’ясувала, коли може закінчитися війна в Україні. За її словами, бойові дії могли припинитися вже тричі, проте щоразу війна штучно затягувалася.

“За моїми прогнозами, вона могла закінчитися вже мінімум три рази – навесні 2022, восени 2022 і навесні 2023 року. Це були ключові дати закінчення бойових дій, якби нам не затягували допомогу. Тобто це комусь вигідно. Зрозуміло, що війна не виникає сама по собі, за цим стоять великі корпорації, таємний уряд, утилізація зброї на полі бою. Тут грають багато факторів”, – сказала таролог в інтерв’ю УНІАН.

Посилаючись на карти Таро, Бюн каже, що зараз є всі шанси, що війна закінчиться в 2024 році. До того ж, продовжила експерт, на це повинні вплинути вибори в США.

“Байдену потрібно показати результат допомоги Україні. Затягнути війну – це значить визнати свої промахи і помилки. Зараз же багато хто говорить, що війна повинна закінчитися в 2024 році. Вона як несподівано почалася, так несподівано і закінчиться”, – додала таролог.

Крім того, Бюн зазначила, що наступного року також може бути скасовано воєнний стан.

Джерело.

Close