facebook

“Я особисто дуже за путіна”: емігрант у США розхвалив росію і режим Кpемля…

Емігрант з Молдови, що вже 43 роки живе у Сполучених Штатах, заявив, що йому не подобається країна, куди він переїхав.

Ба більше, він заявив, що підтримує дії російського президента владіміра путіна.

Водночас дружина інтерв’юйованого сказала, що росіянам, які хочуть емігрувати до США, варто краще лишитися на батьківщини. Але саме подружжя повертатися назад у росію не хоче.

Емігрант підтримав дії путіна і розкритикував США
Під час вуличного інтерв’ю у Нью-Джерсі російськомовний чоловік зустрів емігранта, який разом зі своєю дружиною 43 роки тому переїхав у Сполучені Штати. Тоді автор відео запитав у подружжя, що їм найбільше подобається у США.

Російськомовна жінка відповіла, що їм “абсолютно нічого не подобається” у США. Водночас емігрант, заявив, що зараз Сполучені Штати “вже не ті, до яких вони переїжджали”.

За його словами, у країні буцімто немає свободи слова.

А найбільше обурило чоловіка, що більше не можна п’яним сідати за кермо, адже поліція може оштрафувати, забрати права чи транспортний засіб.

“Не подарунок Америка”, – підсумував він.

Далі у розмові з інтерв’юером чоловік почав нахвалювати режим владіміра путіна у росії, сказавши, що він кращий, якщо порівнювати його з нинішнім президентом США – Джо Байденом.

Крім того, він також порадив росіянам, які замислюються про переїзд у Сполучені Штати, не робити цього.

Я особисто дуже за путіна і вважаю, що все, що він робить, це дуже правильно. Я думаю, що в росії буде краще, якщо вони (росіяни, що хочуть емігрувати у США – 24 Канал) там залишаться,
– наголосив він.

Дружина емігранта також заявила, що у США “через 10 років ніхто не розмовлятиме англійською”. Водночас на питання про те, чи планує чоловік повертатися на батьківщину, він відповів, що не розглядає варіант переїзду назад в росію, адже нібито у їхньому віці це робити вже “запізно”.

Емігрант нахвалює росію і критикує США / Відео з тіктока @nosovusa

@nosovusa 43 года в США: Я ОЧЕНЬ ЗА ПУТИНА, ОСТАВАЙТЕСЬ в России – плюсы и минусы США #жизньвсша #переездвсша Небольшое уличное интервью из Нью Джерси с мужчиной, который переехала в США из Молдавии и живет в США уже 43 года. Я попросил его рассказать про плюсы и минусы жизни в США, которые он заметил и которыми хотел бы поделиться с будущими иммигрантами, а именно с теми, кто в ближайшее время планируют переехать в США и начать жизнь в США с нуля. Его ответы поразили меня с первой секунды. Во-первых, наш собеседник считает, что это уже не та Америка, в которую он переезжал 43 года назад. В США нет свободы слова, а отношение к людям со стороны государства (например, полиции) изменилось исключительно в худшую сторону. Всем, кто размышляет над вопросом иммиграции в США и возможно переезда в США на ПМЖ он советует оставаться в России. Разговорившись, наш собеседник откровенно признал, что несмотря на то, что сам он живет в Америке, он все равно ОЧЕНЬ ЗА ПУТИНА и поддерживает его. Он считает, что все, что говорит и делает Владимир Путин – это правильно; что Путин в лучшую сторону отличается от Байдена. На мое предложение переехать в России, наш собеседник отшутился, сказав, что уже слишком стар, чтобы менять место жительство, поэтому будет вынужден продолжить страдать в США. Это интервью на улицах Нью Йорка, настоящей столицы мира, получилось очень динамичным – у меня получилось задать немало вопросов за очень короткий промежуток времени – и, надеюсь, оно будет полезно новым американцам из тех, кто планирует попасть в США через Мексику и будет вынужден пройти через огромное количество трудностей на первых парах. #shorts #жизньвсша #жизньвсшаснуля #всшачерезмексику #политическоеубежищевсша #политическоеубежище #работавсша #работавамерике #работавньюйорке #новыеамериканцы #бруклин ♬ original sound – Новые Американцы

Джерело.

Close