facebook

Батьки оніміли: у школах просять дітей користуватися телефонами – так у МОН вирішили

У Міносвіти зробили важливу заяву щодо гаджетів у школах
Міністерство освіти і науки не забороняло дітям в установах загальної середньої освіти користуватися гаджетами. Про це пише osvita, посилаючись на заяву МОН.

При цьому міністерство закликало школярів користуватися смартфонами та планшетами виключно для навчальних цілей або для зв’язку з рідними та близькими, а не використовувати їх для розваг на заняттях.

“Ми закликаємо учнівство користуватися телефонами та планшетами у школах тільки для навчальних цілей або екстреного зв’язку з рідними та близькими та не використовувати їх для розваг на заняттях”, – наголосили у відомстві.

Крім цього, у МОН просять батьків та вчителів пояснювати учням, чому важливо активно працювати на уроках, дотримуватись шкільних правил та інформаційної гігієни.

Нагадаємо, у Києві закривають деякі школи на карантин у зв’язку з виявленими випадками захворювання на небезпечну інфекцію.

Йдеться про випадки захворювання на скарлатину серед дітей. Найчастіше саме вони хворіють на нього. Передається інфекція повітряно-краплинним шляхом, тому й виникла потреба відправити дітей на карантин.

Джерело.

Close