facebook

Швидкі одна за одною забирають! Хлопців просто виносять на руках! Вже понад 100 НАШИХ захисників отруїли- злягли. Лікарні забuиті – Залужний в шоці

Швидкі одна за одною забирають! Хлопців просто виносять на руках! Вже понад 100 НАШИХ захисників отруїли- злягли. Лікарні забuиті – Залужний в шоці.

Хлопців просто винесли на руках!

Вже понад 100 НАШИХ курсантів отруїли- злягли.

Лікарні забиті – Залужний в шоці

В Одесі цього тижня сталося масове отруєння курсантів двох навчальних закладів. На лікування потрапили 64 особи віком від 15 до 22 років, повідомила поліція Одеської області.

Про отруєння в одеських навчальних закладах, правоохоронцям повідомили лікарі. Курсантів доправили до медичних закладів із гострою харчовою токсикоінфекцією.
Поліція за обома фактами внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України.

“Мова йде про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. В рамках розпочатих кримінальних проваджень призначено низку експертних досліджень”, – повідомили у поліції.

Наразі триває слідство, правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

В Одесі затримали “сваху” на організації схеми виїзду чоловіків за кордон
Це вже другий випадок масового отруєння курсантів в Одесі. У ніч на 25 вересня до медичних закладів із харчовою токсикоінфекцією потрапило 46 осіб.

Джерело.

Close