facebook

Це кара небесна: найпотужніший ураган стирає Сибір з лиця землі

На росії Сибір накрив сильний вітер.

Справжній ураган на росії накрив Сибір, найбільше постраждали Кемеровська та Новосибірська області, а також Алтайський край. Відео наслідків урагану росіяни знімали на відео, повідомляється у Telegram-каналі ТСН.

На опублікованих кадрах видно, як сильний ураган легко зносив дахи будинків, зривав фасади з висоток, звалив купол із церкви.

Згідно з інформацією, у 33 населених пунктах росії відбулися проблеми з електрикою. Відео урагану нагадують кадри з фільму, росіяни шоковані такою потужністю стихії.

На ще одному ролику росіянка показала, як вітер зруйнував її частину будинку, з даху впала супутникова антена. Видно цеглу та шифер з даху.

При чому синоптики прогнозують, що вітер ще посилиться і має випасти сніг.

У Кемерово, як повідомляють місцеві пабліки, не їдуть трамваї через дерева на проводах, з аеропорту затримано вильоти літаків. У всьому регіоні спостерігаються перебої з електрикою. Ймовірно, внаслідок буревію можуть бути й жертви.

Згідно з інформацією з росЗМІ, рекламний банер, зірваний ураганним вітром, впав на 59-річну жінку в Новокузнецьку Кемеровської області. Постраждалу госпіталізовано у стані середнього ступеня тяжкості.

Також пошкодження лінії електропередач призвели до відключення енергопостачання у Новокузнецьку. У місті зупинили роботу водопостачання та котельні.

Глава міста Сергій Кузнєцов запровадив режим підвищеної готовності через розгул стихії. Він додав, що такого урагану в місті не було з 1978 року.

Він закликав мешканців не виходити надвір. Крім того, через відсутність електрики не ходять трамваї та тролейбуси.

Джерело.

Close