facebook

“У грудні окупанти “лупануть” по багатоповерхівках”, – астролог Влад Росс

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, яким для України буде грудень, які події відбуватимуться перед Новим 2024 роком, які перемоги будуть у ЗСУ і коли розпадеться РФ.

Владе, розкажіть, що на нас чекає на початку зими? Які ключові події відбуватимуться?

Грудень пройде в суєті, на високих швидкостях. Марс в поєднанні з Сонцем буде диктувати військові настрої. Ні про яке примирення в цей період мови бути не може. Саме в грудні на Україну полетять ракети, тому що Марс буде в Стрільці, а Стрілець – це стріла. Будуть продовжувати літати дрони, і разом з тим починається нова епоха ракет.

Перша половина і середина місяця будуть найнебезпечнішими. Я б радив бути максимально обережними з 9 по 15 грудня і з 27 по 29 грудня. У ці дні краще залишатися вдома, нікуди не їздити і нічого не планувати. Але якщо у вас вже куплені квитки, то залишається один вихід – налаштовуватися на позитив і мати план Б, тому що можуть виникати непередбачені обставини.

Ви не назвали 31 грудня найнебезпечнішою датою. Тобто ми можемо розраховувати, що в цьому році обійдеться без “феєрверку” на Новий рік?

Ні, звичайно. Він обов’язково буде. 31 грудня статичний Меркурій виходить з ретроградного руху в директний. Тому на Новий рік і аж до 4 січня, коли буде відбуватися цей процес, можуть бути масовані обстріли.

При цьому обстріли можуть бути не на сам Новий рік, а напередодні. Про це говорить напружений аспект Марса з Нептуном, з 27 по 29 грудня. Цей період принесе хаотичність, трагедії, вибухи, особливо в акваторії Чорного моря або біля річки Дніпро. Ракети летітимуть по портах і мостах…

Назвіть, будь ласка, міста, жителям яких заборонено ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Складна ситуація може бути в Донецькій області. Особливо це стосується Краматорська, Слов’янська… Небезпека чекає і на Хмельницький, Житомир, Чернівці, Одесу. Найуразливішим є Херсон, тому що він пов’язаний зі знаком Лева. А Марс – планета війни – зустрічається з управителем Лева – Сонцем – в знаку Стрільця. Тобто міста, пов’язані з Левом можуть постраждати від російських ракет. У тому числі і Львів. Окупанти можуть “лупанути” по якійсь багатоповерхівці і заподіяти глобальне лихо.

А що стосується Херсона, то ворог хоче його просто зруйнувати – так, як він зробив з Маріуполем.

Найменше варто переживати Києву, тому що він максимально захищений.

Що відбуватиметься в Авдіївці, Бахмуті, Маріуполі?

У ворога немає шансів взяти Авдіївку через погіршення погодних умов. Тим більше вони відкинули війська на південь – там, де Олешки, – тому що ми наступаємо. Тому до Нового року ми ні в якому разі не здамо Авдіївку.

А Бахмут – це не те, що нам зараз потрібно. Поки питання з ним на паузі. Що стосується Маріуполя, то ми його візьмемо в наступному році, не раніше.

А Крим?

Нам зараз не особливо потрібно брати Крим. Наша мета – Олешки. Якщо ми їх візьмемо, то обріжемо шлях постачання з Криму. Потрібно розбомбити Кримський міст. Зробити це можна тільки за допомогою TAURUS, але нам їх не дають. Тому ми не можемо оточити півострів.

Якби нам дали 4 мільйони снарядів, як обіцяли, то ми б вже були в Ялті і пили каву. Війна – це математика. Але є така людина, американський політик Джейк Салліван, який повністю на боці Путіна і Патрушева. І поки Салліван є радником Джо Байдена, він не допустить, щоб хоч якась ракета полетіла в бік США. Тому цей ботанік боїться, як результат – нічого нам не дає. На артилерійському терені ми зараз “в холоді і голоді”.

Враховуйте ще те, що у США на списанні тисяча літаків F-16. Чому вони не можуть дати нам принаймні 200-300 літаків? У них в штаті Арізона знаходяться 3 тисячі танків ABRAMS, які там просто гниють. З усього цього нам дали тільки 30 танків, і то тільки після наступу. Це найчистіший саботаж, чиста політика Саллівана. У підсумку все це призведе до того, що вони будуть змушені давати нам все необхідне, але вже може бути пізно.

Нещодавно з’явилася новина про те, що США скоротили бюджет податківцям, щоб частину грошей виділити Україні та Ізраїлю. Яку суму ми можемо отримати?

Так, податкова не отримає той бюджет, який надійде на мексиканський кордон. Зараз вони хочуть поділити 60 мільярдів, які нам обіцяв Байден, навпіл. Мій прогноз такий: більше 30 мільярдів ми від США не отримаємо. А взагалі реальна сума – 24-25 мільярдів, чого ледь вистачить на те, щоб зводити кінці з кінцями і відбиватися від Російської Федерації.

Хоча якщо нам виділяти 80 мільярдів, як спочатку запросив Байден, то у нас з’явиться можливість піти в атаку.

Зараз світові зірки, в тому числі Cardi B, виступають проти того, щоб США виділяли гроші Україні та Ізраїлю. Як ви думаєте, на цьому грунті можуть початися мітинги і протести?

В Америці – ні. Мітинги будуть в Росії. Жінки будуть виходити і просити, щоб їхніх чоловіків і синів повернули з фронту. Багато з них підписали контракт на півроку, а їх на війні тримають вже півтора року. Але все це відбуватиметься навесні 2024 року, перед виборами.

У грудні нічого подібного не буде, тому що Марс виходить з бунтівного Скорпіона. До речі, раніше я передбачав, що в листопаді буде перемир’я між Ізраїлем і Палестиною. І ось, все співпало.

При цьому в грудні буде посилена мобілізація в Україні. Тому перший місяць зими – найгірший час для того, щоб перебувати на вулиці. Всіх братимуть поголовно.

Зараз часто можна почути про те, що європейці втомилися від війни. Чи може це позначитися на їхній допомозі нам?

В такому випадку Путін скоро увійде в Прибалтику, Литву, Естонію. Далі він забере Польщу, Словаччину, Угорщину і дійде до Берліна. Тобто варіантів немає. Або нам продовжують допомагати, або сьогодні Путін воює в Україні, а завтра – в Парижі.

Насправді вони боятися, що з підворіття можуть вилетіти якісь дрони. Ви помітили, що нам же заборонили запускати дрони по РФ? Нам перестали постачати зброю, коли наші дрони влітку почали літати до Москви.

Поки війна триває, на Україну все так само летять ракети. Чи варто побоюватися, що цієї зими буде страждати критична інфраструктура?

Якраз в середині грудня, з 9 по 15, буде самий розпал. Ворог може запустити сотню ракет за раз. Разом з тим на нас можуть летіти і шахеди, до 1000 за раз. В результаті може бути тимчасовий блекаут. У великих містах він може бути всього кілька днів, а ось в областях або далеких районах він може тривати тиждень. Тому я рекомендував би запастися буржуйками.

Давайте поговоримо про ЗСУ. Які перемоги у них можуть бути в грудні?

В першу чергу це взяття Кінбурської коси. Крім того, нам дуже потрібно взяти Олешки, як я вже говорив. Це буде фактична перемога, що переходить в стратегічну. Як тільки ми це зробимо, ЗСУ поставлять там ППО і будуть відбивати всі шахеди, які летять на Одесу з моря. Тобто ми відразу ж убезпечимо всі порти.

Чи може перед Новим роком бути обмін полоненими?

Це може статися на ретроградний Меркурій. Багато людей повернуться додому. Рішення буде ухвалено в 20-х числах грудня.

А коли Росія поверне вивезених дітей?

Я думаю, що Путін поверне 70% викрадених дітей, але тільки після закінчення війни. Це може статися в липні 2024 року, якщо Україна вступить до НАТО. До того ж Байден повинен надати нам такий же захист, який він надає Швеції.

У цьому плані я оптимістично дивлюся на цю ситуацію, тому що найближчим часом Байден буде змушений це зробити. Принаймні після цього Росія не зможе заходити на території, які вона не контролює, і розв’язувати там бойові дії.

Тобто до президентських виборів в Америці Байдену потрібно завершити цей конфлікт. Хоча, я думаю, що він все одно не залишиться на ще один термін.

Але є й інший сценарій. Війна може закінчитися після незапланованих виборів у Росії. Справжній Путін вже помер, а його двійник “здав”, що незабаром і він залише пост президента РФ. Однак у грудні ми можемо несподівано побачити воскресіння Пригожина.

Чи візьмуть Україну в ЄС?

Так, у грудні буде зустріч-конференція ЄС та України, на якій нас фактично запросять до союзу. При цьому остаточно будуть підписані папери в березні 2024-го. У 2012 році, коли Юпітер був у знаку Тельця, ми приймали Євро-2012. Тоді я говорив, що рівно через 12 років ми увійдемо в ЄС або нас туди запросять. Ось знову Юпітер в Тельці в знаку України, а це розширення. Тобто в 2024 році це здійсниться.

Після того, як ми вступимо в ЄС, чи будуть можливі переговори між Україною і Росією?

Переговори почнуться після зміни верховного правителя в РФ, 17 березня. Там будуть чергові вибори. І логічно, що двійника Путіна не допустять до цих виборів. Тому з новим керівником РФ можуть вестися переговори від імені Зеленського. З Путіним або його двійником Зеленський точно ні про що домовлятися не буде.

Добре, якщо війна закінчиться в 2024 році, чи варто боятися, що вона відновиться через якийсь час?

Ні, на той час всі вже зрозуміють, що Україна не по зубах Московії. Тим більше на той час Росії вже не буде. Від неї залишиться лише недоносок. Владивосток, Байкал, Хабаровськ будуть китайськими. Сахалін, Курили будуть японськими, аж до Камчатки. Будуть Якутська незалежна держава, Уральська держава і нарешті Ханти-Мансійськ стане найбагатшою державою. А Московія буде невеликою областю.

Чи будуть вибори в Україні в 2024 році і хто може стати наступним президентом?

Думаю, що якщо і будуть, то восени. Що стосується президентської посади, то єдина людина, яка була на цьому місці 10 років – Кучма. І то тільки тому, що його суперником був комуніст. Ніхто не хотів у другому турі обирати комуніста, тому обрали Кучму. Всі інші були по п’ять років, Зеленський – не виняток. Я вже всюди оголосив, що наступним президентом буде Валерій Залужний. А якщо раптом Зеленський піде на вибори, то Залужний – ні.

До речі, балотуватися в президенти ще планував Олексій Арестович.

Він не те, що не стане президентом України, він навіть до парламенту не увійде зі своєю партією. Його політична доля схожа на долю Надії Савченко. Так високо-високо літала льотчиця і так низько впала. Народ вже все зрозумів про Арестовича. Тим більше він відсиджується в США. До речі, у мене є інсайдерська інформація, що він не повертається в Україну, тому що йому повинні вручити повістку на фронт.

Чим для України закінчиться 2023 рік?

Словами з гімну: “Ще не вмерла Україна”. Хороші новини – до Нового року нам поставлять кілька літаків.

Джерело.

Close