facebook

В недільний ранок російський генерал звернувся до ЗАЛУЖНОГО. Нам всім це також вже набридло, ми пропонуємо…

В недільний ранок російський генерал звернувся до ЗАЛУЖНОГО. Нам всім це також вже набридло, ми пропонуємо…

В недільний ранок російський генерал звернувся до ЗАЛУЖНОГО (щоб переглянути відео – прокрутіть нижче)

 

Нам всім це також вже набридло

Тому ми пропонуємо…

Відео

Нагадаємо, Збройні сили України наближаються до траси, яка з’єднує Крим з Мелітополем. Наступ на лівому березі триває. На цьому тлі у росіян уже починаються панічні настрої. Зрештою, воно й не дивно, адже загрози для ворога – величезні, коли траса на Крим буде перерізана.

Про це розповів екскомандир роти батальйону Айдар Євген Дикий

«Під серйозною загрозою головна їхня (російських збройних сил — ред.) логістична артерія — це траса, яка з’єднує Крим з Мелітополем. От на неї ще не вийшли, але до неї вже підбираються наші хлопці і дівчата. І, власне, саме це викликає наразі в окупантів таку, ну поки що ще тиху, але вже доволі очевидну паніку», — розповів Дикий

Що цікаво — напередодні 17 листопада вже з’явилася офіційна інформація. Тоді морська піхота офіційно підтвердила, що українські бійці закріпилися на кількох плацдармах на окупованому лівому березі Дніпра. За їхніми даними, за час операції там вже знищили понад тисячу окупантів та десятки одиниць техніки.

Британський військовий експерт, полковник армії Великої Британії у відставці Глен Грант також прокоментував дії ЗСУ на лівобережжі Херсонщини та Запоріжжі

«Відомо, що ЗСУ в районі Херсона повільно просуваються вперед. Вони будуть продовжувати рух, оскільки Росія зараз не має можливості відтіснити їх назад. Тому я думаю, що переломний момент, чи то в Запорізькій, чи то в Херсонській області точно настане, це лише питання часу. Можливо це не станеться цієї зими, але думаю, що на двох напрямках будуть просуватися вперед, поки щось не станеться. Тому треба молитися, щоб росіяни насправді просто не змогли впоратися з трьома фронтами одночасно», — сказав він.

За його словами, українські військові не можуть просуватися швидше у Запорізькій області і цьому є пояснення.

«Хлопці та дівчата зараз розумно воюють у Запорізькій області, просуваючись вперед настільки впевнено, наскільки це можливо. Вони не можуть просуватися швидше через міни, недостатню кількість артилерії і складність ведення бою», — підкреслив Грант.

Він вважає, що Росія була готова до того, що ЗСУ вдасться перетнути Дніпро.

«Це створить їм проблеми з резервами. Тепер вони повинні вирішити чи виставляти людей на схід від Авдіївки, чи залучити «найкращих» з Авдіївки і перекинути перед Херсоном», — додав він.

До слова, за даними Міністерства оборони країни-агресорки, на Херсонському напрямку зараз діють підрозділи 810-ї окремої морської піхотної бригади Чорноморського флоту РФ, але людей настільки не вистачає, що женуть на штурм навіть тих, хто ще не вилікувався після поранень, кажуть в Інституті вивчення війни, посилаючись на свідчення одного з військових росбригади. Про те, що росіяни панікують, заявляли 21 листопада і в ГУР. Представник розвідки Андрій Черняк у коментарі розкрив деталі, як Збройним силам України вдалося приспати пильність ворога і пробратися на лівий берег Херсонщини. Росіяни не одразу зрозуміли, що ЗСУ форсують плацдарм, оскільки спочатку українські бійці просто тримали противника в напруженості шляхом регулярних вилазок. Завдяки цьому вдалося приспати пильність і, судячи з усього, появу українських військових росіяни розглядали як чергову диверсійну активність, а так і було задумано. Тож зараз ситуацію на Лівобережжі Херсонщини не можна назвати легкою, однак вона однозначно на боці ЗСУ. Це в свою чергу дуже напружує ворога і дає розуміння, що утриматись у цьому регіоні надовго армії РФ не вдасться.

Джерело.

Close