facebook

Чоловік зґвалтував дружину, вивіз у поле та хотів спалити: жінка розповіла страшні подробиці

Жінка розповіла моторошні подробиці.

В Одесі до 8 років позбавлення волі засудили чоловіка, який викрав, зґвалтував та погрожував вбити свою дружину. Таким чином чоловік хотів повернути собі жінку.

Про це йдеться у вироку Приморського районного суду міста Одеси від 20 листопада 2023 року.

Підозрюваний провину заперечив
Чоловіка звинуватили у викраденні та зґвалтуванні своєї дружини. На суді підозрюваний провину заперечив та заявив, що у день злочину він приїхав до дружини, щоб запропонувати їй відновити стосунки.

Пара нібито за добровільної згоди зайнялась коханням, а травми у жінки були через те, що вона “випадково” вдарилась.

Потерпіла розповіла моторошні подробиці
На суді жінка розповіла, що чоловік стежив за нею та силою затягнув до свого автомобіля, обіцяючи відвести її на роботу. Він заблокував двері та душив жінку, через що вона втратила свідомість. Далі чоловік вдарив жінку викруткою по стегну і у потерпілої почалась кровотеча. Після цього він продовжував бити потерпілу, наказав роздягнутись та зґвалтував. Кривдник на цьому не зупинився. Він не дозволив жінці одягнутись, а почав погрожувати тим, що підпалить її.

“Обвинувачений вивіз потерпілу в невідомому їй напрямку, достав каністру з паливом та примусив вийти з автомобілю. Вона оголена вийшла та стала на коліна й прохала обвинуваченого припинити знущання та побиття, обіцяла повернутися до нього та продовжити спільне сімейне життя, благала його про допомогу, обіцяла, що все буде гарно. Обвинувачений дозволив потерпілій одягнутися, забравши собі її труси, й вони поїхали в напряму до міста. Обвинувачений заборонив потерпілій їхати сидячі, щоби сторонні водії не побачили в якому вона стані”, – йдеться у свідченні жінки.

Вирок суду
Після того, як жінка повернулась додому, вони викликала поліцію та швидку. На суді потерпіла додала, що чоловік регулярно вчиняв домашнє насильство, а тому вона переїхала від нього. Нападник не давав їй документів, щоб вона не змогла з ним розлучитись.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 2 ст.146 та ч.2 ст.152 КК України та засудив його на 8 років позбавлення волі. Цей вирок ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Джерело.

Close