facebook

Замість дронів буде шоу: Олена Кравець отримала 27 млн гривень з держбюджету на власний проект

Українці різко висловилися проти створення шоу Кравець і просять передати гроші на ЗСУ.

Популярна українська комікеса Олена Кравець отримала з держбюджету понад 27 мільйонів на створення авторського вечірнього шоу “Тихий вечір” на телеканалі “Дім”.

Про це стало відомо з тендеру на Prozorro.

Згідно з тендером, державне підприємство ” Мультимедійна платформа іномовлення України” виділить 27 528 млн гривень фірмі “Сан Філмс” на створення токшоу.

Згідно з інформацією на Прозорро, тендер на створення шоу оголосили ще 20 січня. Спочатку планувалося, що з бюджету виділять понад 32 млн гривень, але вже 28 листопада сторони погодили скорочення бюджету на розробку програми до 27,5 млн.

Негативна реакція українців на фінансування шоу з держбюджету не змусила чекати. У соцмережах вони вказали, що токшоу коштує трохи менше, ніж будівництво фортифікаційних споруд лінії оборони в Запорізькій області, на яке з бюджету виділили 31 млн грн.

“Чому так дешево?”,- іронічно запитують українці в соцмережах. Інші написали, що Кравець їх “кумарить”, треті ж порівняли цю ситуацію з тією, що трапилася з Юрієм Горбуновим, який опинився в центрі скандалу через питання держфінансування виробництва серіалів в умовах повномасштабної війни.

“Про Горбунова забули, тепер вона версія 2.0”, – висловилися в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що режисер популярних в РФ фільмів Андрій Кавун воює на боці України проти окупантів.

Також ми розповідали, що Надя Дорофєєва розсекретила вартість найдорожчого подарунка, який їй зробив чоловік Михайло Кацурін.

Джерело.

Close