facebook

“Не здійснив всіх мрій, але й не став осторонь”: у боях за Україну загинув 25-річний захисник. Фото

У запеклих боях із ворогом на Авдіївському напрямку загинув молодий воїн ЗСУ Андрій Моргун родом із Одеської області. Захисникові було 25 років.

У нього залишилися дружина та син, якому навіть і місяця немає. Про втрату сповістила Білгород-Дністровська районна військова адміністрація у Facebook.

“Вже не болять йому смертельні рани – до лав небесних став він назавжди”, – йдеться в пості.
Уродженець міста Білгород-Дністровський Андрій Андрійович Моргун, 20.01.1998 р. н., прожив зовсім коротке, але свідоме життя чоловіка та патріота. Незважаючи на свої молоді роки, він став на захист власної родини, держави, народу.

“Не здійснив всіх мрій, але й не став осторонь подій, які відбуваються в нашій країні. За нас він віддав найдорожче – своє життя. Ненаситна смерть наздогнала його далеко від рідної домівки”, – зазначили в громаді.

Солдат Андрій Моргун загинув біля села Сєверне на Донеччині під час бойового зіткнення з переважаючими силами ворога. Він до останнього мужньо боронив українську землю від підступного агресора.

У четвер, 14 грудня, військовослужбовця проведуть в останню земну дорогу в його рідному Білгород-Дністровському. Земляків закликали взяти участь у живому коридорі прощання із загиблим воїном-захисником і віддати шану Герою, котрий боронив Україну від російських загарбників.

Знайомі Андрія Моргуна попросили небайдужих підтримати родину воїна, адже без батька залишився маленький син, без чоловіка – молода дружина.

“Щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого. Вічна і світла пам’ять захиснику! Вічна слава Герою!” – додали в громаді.

Джерело.

Close