facebook

Одружений чоловік випадково зустрів у магазині жінку своєї мрії. Але те, що сталося далі, приголомшує…

До того дня, коли він побачив прекрасну незнайомку в черзі до каси супермаркету, професійний конферансьє і батько чотирьох дітей Джейсон Г’юлетт вважав себе найщасливішим чоловіком на світі.

У той момент Джейсон відчув провину, що мимоволі обдурив свою кохану. Ось що він написав у Facebook:

“Соромно зізнатися, але сьогодні я нібито зрадив свою дружину. Я збирався прикупити кілька чоловічих дрібничок, і коли пішов усе оплачувати, побачив цю жінку в черзі, і мене немов ударило струмом. Я подумав: “Вау, ось комусь пощастило з нею!”

Але за лічені секунди він зрозумів, що карколомна незнайомка – його дружина, яка волею випадку робила покупки в тому ж магазині і водночас.

Їх розділяла всього одна людина в черзі. Але дружина не помітила його, незважаючи на спроби привернути увагу СМС-ками. Тоді Джейсон просто мовчки став спостерігати за нею.

“По-перше, я вкотре був приголомшений дивовижною красою. Вважаю, що бачу це завжди, але сьогодні, впізнавши не відразу, я побачив по-новому і просто не міг повірити, що я чоловік такої красуні.

По-друге, мене вразило, що вона не глянула на мене навіть мигцем. Це і добре, і погано. Добре, що в неї не блукає погляд. Але погано для мене – я зрозумів, наскільки складно завоювати її любов. І яких титанічних зусиль мусив докласти роки тому, щоб заслужити увагу і хоча б одне побачення! На хвилину я знову відчув приреченість першої зустрічі, усвідомлюючи, що не зможу завоювати її. Але чимось я зміг зачепити, незважаючи на свою невпевненість і недоліки.
По-третє, звісно ж, мені було приємно бачити її того дня незалежною, скромною, веселою, милою, доброю і дивовижною – такою, якою вона є насправді. Вона просто взяла покупки і вийшла за двері. Я не намагався зупинити, а захоплено дивився вслід, знаючи, що вона моя дружина і я люблю в цій жінці все”.

Це по-справжньому цінний урок для всіх пар. Вчіться бачити свої половинки очима випадкового перехожого і нагадуйте собі, чому закохалися саме в них при першій зустрічі.

Джерело.

Close