facebook

“У 2024 році на нас чекає війна дронів”, – астролог Влад Росс

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, яким буде рік Зеленого Дерев’яного Дракона для українців, яке головне завдання у ЗСУ, чи буде “полювання” на владу України, і чи може закінчитися війна.

Владе, дайте, будь ласка, прогноз на 2024 рік. Що чекає на українців у рік Зеленого Дерев’яного Дракона?

Вважається, що народитися в рік Зеленого Дракона – велике щастя для китайців. Вони завжди хотіли в цей рік народити сина, щоб він був щасливим і щасливим. Зелений – колір миру, фінансів, добробуту, тому ніякого світового занепаду не буде. Також цей колір символізує перемир’я, а це значить, що в 2024 році є всі шанси вийти на мирний трек.

Матерія року – дерево. Це гармонійна матерія, пов’язана з предками. Вона приносить возражденіе, прихильність до роздумів і аналітиці, розвиток творчої енергії.

При цьому рік Дракона буде переломним, тому що цифра року – 8 (2+0+2+4). Це цифра Урана, яка кардинально переверне ситуацію. Особливо щось намітиться в квітні, коли буде найточніше з’єднання Юпітера і Урана в знаку Тельця. Тому можуть бути кардинальні зміни в плані протистояння Росії і України. Цьому ж сприятиме Білий Місяць, що означає щастя, спокій і удачу.

Крім того, цей рік буде сприятливим для творчих людей, в тому числі і для нашого президента Володимира Зеленського, який раніше був коміком. Знову переродиться кінематограф, з’являться хороші голлівудські фільми, зірки будуть їздити по світу.

Яке головне завдання у ЗСУ в 2024 році?

По-перше, не віддати занадто багато наших територій. А, по-друге, піти в “глуху” оборону. Найкращий вихід – забетонувати ситуацію такою, яка вона є зараз. Повноцінно відбиватися від росіян ми не можемо, тому що нас “кинули”. Нам не надали ту допомогу, про яку ми давно вже просимо.

А коли ми можемо отримати допомогу?

Будемо чекати весни. Саме в цей період може щось статися в Росії, що війна відразу ж закінчиться. Є ймовірність, що там дозріє палацовий переворот, Путіна “скинуть” або перед виборами, або відразу після них. Після березня Уран з’єднатися з Юпітером і білим Місяцем. У цей час ситуація для України буде дуже сприятливою. Нам дадуть ще багато грошей, озброєння і літаків.

Дракон – це вогнедишна тварина. Чи означає це, що ми будемо мстити Росії за всі масовані атаки?

Однозначно. Маса дронів летітимуть як на Росію, так і в Україну. Тобто нас чекає війна дронів. Хто більше їх “наклепає”, той і переможе.

Нещодавно була здійснена кібератака на “Київстар”. Чи є ризик, що наступного року росіяни повторять спробу?

Так, війна може перейти в інтернет. Проблеми були не тільки у “Київстар”, а й у Monobank. У 2024-му взагалі може “лягти” вся банківська система України. Є небезпека і для інших мобільних операторів. Може бути і таке, що деякі області взагалі будуть відключені від інтернету.

Якщо цього разу “Київстар” відновився за кілька днів, то наступного разу може знадобитися кілька тижнів.

Ви сказали, що наступного року на нас чекає війна дронів. Які міста є головною метою Путіна?

Путін весь час стрілятиме по Одесі, бо він хоче її відібрати. Тому прибережні міста під особливою небезпекою цієї зими. Сюди б я додав ще Миколаїв і Херсон, який диктатор хоче стерти з лиця Землі.

Також будуть наноситися складні удари по Вінниці, Харкові, Хмельницькому, Житомиру. Над Києвом великий “панцир”, тому він максимально захищений. А ось в Київській області можуть бути вибухи.

Але найгарячіші точки на найближчий час – Слов’янськ і Краматорськ.

Чи є ризик руйнування житлових будинків в результаті ворожої атаки?

В основному дрони будуть спрямовані на військові структури, нафтобази і бензоколонки, тому я не рекомендую там працювати. При цьому вони можуть втрачати орієнтири і потрапляти в житлові будинки.

Яка ситуація буде з мобілізацією в Україні?

Мобілізація буде тільки посилюватися. Буде поставлено завдання – мінімум 20 тисяч людей, максимум – 30 тисяч людей на місяць. Залучатися будуть більш старі люди, після 40 років, щоб не завдавати удару генофонду України. Тобто це будуть чоловіки, у яких вже є діти, а молодих будуть менше чіпати, тому що їм потрібно підвищувати народжуваність.

Також поголовно брати в армію будуть жінок медичних професій. Вони навіть не зможуть “відкосити”.

Чи існує небезпека для когось із влади? Наприклад, як було з отруєнням дружини Буданова.

Ви бачили, щоб Буданов десь з’являвся за останній місяць? Про це не говорять, але він теж отруєний. ФСБ йому поставило “чорну мітку”. У Росії на нього завели кримінальну справу, йому хочуть помститися, а ще краще – вбити. Вони готують відповідь Буданову на вбивство біглого екс-нардепа Іллі Ківи.

Також наступного року може з’явитися новий прем’єр-міністр. Його не вб’ють, просто Зеленський їх “перетасує”. Хороші шанси у Олександра Кубракова стати міністром.

Крім того, росіяни хочуть прибрати Зеленського. Він – людина номер один, тому що всі розуміють, що він не піде на капітуляцію. При цьому у нього сильний ангел-охоронець, тому у окупантів нічого не вийде.

Раз вже ви згадали про Ківу, то скажіть, чи можуть бути ліквідовані ще якісь зрадники?

Є дві важливі цілі – Володимир Соловйов і Ольга Скабеева. У них охорона по десять чоловік у кожного, тому до них складно підібратися. Але таке завдання стоїть. Взагалі Соловйов і Скабєєва – це два розпалювача війни. Тому після того, як їх приберуть, закінчиться інформаційна війна. Прибравши їх, ми зробимо половину справи. Ви тільки подивіться, як вони підкупили Олексія Арестовича. Він просто продався Кремлю.

Ну, і в зоні ризику інші зрадники України, які перебувають в Росії. Полювати будуть і на Віктора Медведчука. Дуже велика ймовірність, що його грохнуть. У нього взагалі смертельний соляр в 2024 році.

До слова, зовсім скоро ми будемо святкувати Новий рік. Чи можна очікувати скасування комендантської години в новорічну ніч?

Ні. Цього року Україна фактично не святкує Новий рік – ні 25 грудня, ні 31 грудня, ні 1 січня в календарі не червоні.

Минулого року Росія нас “привітала” з Новим роком масованою атакою. Чи може ситуація повторитися цього разу?

Я думаю, що масовані атаки можуть бути не на сам Новий рік, а перед ним. Меркурій вийде з ретроградності, тому це буде складний період.

Джерело.

Close