facebook

Люті морози до мінус 27 затримаються в Україні: по всій країні очікуються складні погодні умови

Небезпека по всій країні. Синоптики попередили про складні погодні умови та дали прогноз морозів на тиждень: буде до -27 градусів.

Похолодання з суворими морозами, яке вже сьогодні відчули майже у всій країні, протягом всього тижня буде зі стрибками температури від незначного мінуса до -27 градусів.

На сьогодні синоптики зробили попередження про небезпечні метеорологічні явища для всієї країни. В південних областях ожеледь, налипання мокрого снігу, на Одещині пориви вітру 15−20 м/с. У центральних та східних областях значний сніг з хуртовинами, пориви вітру 15−20 м/с. На Дніпропетровщині утримається ожеледь. По всій країні на дорогах ожеледиця (I рівень небезпечності).

У вівторок, 9 січня, вночі у південних та східних областях сніг, місцями з дощем. Вдень в країні без опадів. Місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північний, північно-східний, 7 — 12 м/с, вночі у південній частині та на Лівобережжі місцями пориви, 15 — 20 м/с. Нічна температура повітря -15−20 градусів, у західних областях місцями до -24−26 градусів, на півдні -8−13 градусів. Вдень в країні -8−13 градусів.

Джерело.

Close