facebook

Завʼязала очі, зaрiзaлa та спалила тiлo: школярка жoрстoко вбилa однокласницю

На Одещині дівчина жорстоко вбила свою 14-річну однокласницю. Тіло неповнолітньої виявив 6 січня біля річки випадковий перехожий.

Про це пише ТСН.

Вбивство дівчинки
Про моторошне вбивство на Одещині стало відомо 7 січня. У повідомленні кажуть, що тіло неповнолітньої дівчинки виявив 6 січня біля річки випадковий перехожий.

“Вранці під час прогулянки з собакою у Корабельному парку мешканець міста Ізмаїл натрапив на страшну знахідку. На березі Дунаю він побачив дим, а коли підійшов ближче, то виявив, що горить людина, лице якої було прикрито пов’язкою для волосся. Чоловік негайно викликав наряд поліції”, — пише видання.

Подробиці жорстокої розправи
Після огляду стало зрозуміло, що обгоріле тіло людини — це 14-річна дівчинка, учениця дев’ятого класу місцевої школи. Вже згодом у поліції повідомили, що у школярки були зав’язані очі, а у її вбивстві підозрюють дівчинку-однолітка, з якою убита вчилася в одному класі.

На грудній клітці, в районі серця слідчі виявили два колоті ножові поранення. Труп сильно обгорів. Поруч виявили ніж, пляшку від соняшникової олії, сірники, запальничку, обгорілі фрагменти ковдри та одягу.

Дівчину, яка ймовірно зчинила таке звірство, уже затримали й вона навіть зізналась у жорстокому вбивстві. Каже, так вона помстилася за крадіжки, які жертва нібито кілька разів робила в неї вдома.

Коментар поліції
Головне управління Національної поліції в Одеській області прокоментувало інцидент.

Так, у повідомленні йдеться, що пошуками особи, яка позбавила життя дитину з такою жорстокістю, негайно зайнялися оперативники та прикордонники зі службовим собакою. Поліцейські переглянули записи з камер відеоспостереження у місті. На них зафіксували дівчат, які удвох пішли до водойми, а повернулася лише одна.

За результатами проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що з потерпілою до річки ходила її знайома із паралельного класу. Вжитими заходами того ж дня її розшукали в іншому кінці міста. Побачивши поліцейських, школярка у скоєному зізналася.

Джерело.

Close