facebook

“Від болю та розпачу рветься душа”: у боях за Україну загинув молодий захисник. Фото

На фронті в боях із ворогом обірвалося життя 19-річного воїна Вадима Дзяда родом із Буковини. Хлопець був випускником Буковинського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою й фактично одразу після навчання став на захист країни.

У Героя залишився брат, який теж воює за мирне небо в Україні. Саме він сповістив про втрату найріднішої людини, також гірку звістку повідомили рідні захисника та в навчальному закладі. obozrevatel.com

“У нашу сім’ю прийшла велика біда! Загинув наш племінник Дзяд Вадим. Немає слів, щоб передати наше горе. Вадиме, ти назавжди залишився в нашій пом’яті з усмішкою на вустах, ми тебе дуже любили, дякуємо тобі, що захищав нас, ти наш Герой! Вічна тобі пам’ять”, – написала у Facebook Ірина Гончарук.

Про молодого воїна відомо небагато. Судячи зі знімків із фронту, побратими кликали Вадима за позивним “Мажор”.

“У скорботі схиляємо голови, а від болю та розпачу рветься душа… Ще один наш випускник, Дзяд Вадим Олександрович, під час виконання бойового завдання героїчно загинув”, – йдеться у пості ліцею-інтернату з міста Новодністровськ.

Викладачі парубка наголосили, що пам’ятають, як ще три роки тому активний і завжди усміхнений Вадим сидів за партою. Він був яскравим вогником для кожного, хто його знав.

“Для України – Герой, гідний, чесний, сміливий Захисник! А для нас, Вадимчику, ти любе дитя, що виросло на наших очах і тільки-но вилетіло з родинного гнізда, щоб побудувати собі світле майбутнє. Не віриться!.. І не приймається така болюча втрата!..” – додали в навчальному закладі.

Там висловили щирі співчуття рідним Вадима, а особливо його братові – Юрію Дзяду, котрий також був випускником Буковинського ліцею і нині теж захищає Україну від ненависного ворога.

“Слава Герою! Герой наш. Братику, як так… Вічна пам’ять тобі. З Богом спочивай…”, “Я ще не вірю в те, що сталося… Брате, я не вірю, що ти залишив нас… Ти Герой. Ти моє все, брате. Вічна пам’ять тобі, Герою!” – емоційно написав у соцмережах захисник Юрій Дзяд.

Джерело.

Close