facebook

“25 років – це вже дядько”: комбат закликав знизити мобілізаційний вік до 22 років

На думку захисника, у ТЦК немає діалогу з суспільством, тому і трапляються різні скандали.

Командир 1-го механізованого батальйону Третьої окремої штурмової бригади (ОШБр) ЗСУ з позивним “Бот” різко висловився про проблеми з мобілізацією і мобілізаційний вік в Україні.

Про це він розповів в інтерв’ю українській журналістці Яніні Соколовій.

На думку захисника, у ТЦК немає діалогу з суспільством, тому і трапляються різні скандали.

“Ми (Третя штурмова. – Ред.) будуємо діалог з суспільством, з рекрутами через вишкіл. Люди приходять, вони відразу йдуть на вишкіл, відразу їх навчаємо… Вони (ТЦК) б краще організовували тотально вишколи такі, знаєте, для тих, хто хоче навчитись і для тих, хто готовий. Насправді ж багато хто боїться йти, тому що нічого не вміє, от і все. І тому, що вірить в міф, що в армії нічого нема, нічому не вчать. Насправді вчать. І не тільки у Третій штурмовій”, – каже “Бот”

Також військовий прокоментував інформацію, що вік чоловіків, які підлягають мобілізації, можуть знизити з 27 до 25 років. Він закликав знизити мобілізаційний вік взагалі до 22 років.

“Про 25 років – взагалі смішно. 25 років – це що? Це дорослий чоловік, вже дядько. Ну за фактом, ну в сенсі? До 22 треба знижувати взагалі рівень. Які 25? Ну це дядько вже”, – підсумував “Бот”.

Джерело.

Close